Drostes » Boerderijlodges » Veel gestelde vragen
droste's boerderijlodges heerman schuur

U heeft een vraag

Heeft u een vraag? Hier vindt u antwoord op de meest voorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij? Laat het ons even weten. U kunt uw vraag stellen via het formulier Stel een vraag of contact zoeken door te e-mailen naar info@boerderijlodges.nl of ons te bellen op telefoonnummer 0546 621 264.

Hoe is de lodge uitgerust?

Alle bedden zijn opgemaakt en er zijn voldoende badhanddoeken aanwezig. Er zijn hotelzeepjes en- shampoo. Er is voldoende toiletpapier. Er staat een Nespresso-apparaat met 40 cups en er is goede thee. De keuken is volledig uitgerust met Iittala spullen en er is peper, zout en olijfolie. Er is een vaatwasmachine en een heteluchtoven met magnetron. Er is een tv met DVD-functie en er is gratis WIFI. U krijgt een flesje goede wijn van ons, naar keuze rood of wit.

Wat is allemaal bij de prijs inbegrepen?

In principe alles behalve de verblijfsbelasting omdat  deze afhankelijk is van het aantal personen en de verschillende tarieven die de verschillende gemeenten heffen. U krijgt dus geen verrassingen achteraf zoals reserveringskosten of schoonmaakkosten. Bovendien berekenen wij geen reserveringskosten wanneer u reserveert via onze site. Wanneer men telefonisch of via de mail reserveert wordt 15 euro extra in rekening gebracht.

Wat zijn de in- en uitcheck tijden?

Inchecken kan tussen 15.00 en 18.00 uur en de uitcheck is voor 10.00 uur (op zondag voor 11.00 uur).

Waar is het adres van de boerderijlodge locatie te vinden?

Wanneer u heeft geboekt krijgt u alle gegevens per e-mail toegestuurd.

Kunnen wij met 4 volwassenen overnachten in een lodge?

Er is voldoende ruimte voor 4 volwassenen. Er zijn echter geen aparte kamers of een afsluitbare badkamer en 2 personen zullen in de bedstede moeten slapen (200cm).

Kunnen er meerdere lodges tegelijk via de site geboekt worden?

Helaas is dit niet mogelijk. Het kan wel achter elkaar.

Hebben de boerderijen nog een agrarische functie?

De meeste boerderijen zijn gestopt met de agrarische activiteiten. Waar voorheen de dieren verbleven zijn nu de lodges gecreëerd. In Hezingen houden ze nog geitjes en in Delden zijn wel veel hobbydieren aanwezig. Maar u zit op het platteland dus overal ziet u de koeien en paarden om u heen!

Op welke locaties zijn huisdieren toegestaan?

Dat mag in 't Vrielinck/ Hezingen, Veltkuper/Mander en Dubbelinkshavezathe/Delden. Maximaal 1 hond. Honden dienen aangelijnd te zijn op het erf. Voor huisdieren berekenen we € 12,50 per nacht.

 

 

Boek een lodge
Wanneer wilt u komen?

Hoe lang wilt u blijven?

Samenstelling gezelschapAltijd het beste uit de buurt!

Bij Droste's biologisch restaurant werken we zoveel mogelijk met Twentse boeren die onze ingrediënten leveren. Zo worden onze biologische groenten verbouwd door Jan Niemeijer van het Groene Spoor uit Rossum (ov). Jan houdt van de grond en de dieren die er op leven. Stikstof en bestrijdingsmiddelen zullen nooit op zijn akkers gebruikt worden. Hij zorgt zelf voor een perfecte humus om zijn land te bemesten. De vleesrunderen voor Droste's staan op de boerderij van Peter oude Luttikhuis op wandelafstand van de herberg evenals  de Bunte Bentheimer varkens van De Feijterhof. Totale controle over de voedselketen

Droste’s dineren en logeren
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
Fax (0546) 622 828
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!

Twentepad, de leukste wandeling van Nederland in de wandelgemeente van het jaar 2012

Het Twentepad loopt vlak langs de herberg. Ideaal dus om een etappe van deze 3-daagse wandeling te lopen. Van de herberg tot het Pittoreske Ootmarsum is het 19 kilometer.  U wandelt over de stuwwal van Ootmarsum met de Galgenberg en de Kuiperberg, door het dal van de Mosbeek en door het Springendal waar het water uit de grond borrelt. Een hele afwisselende wandeling met beekjes, heidevelden, glooiingen, loof- en naaldbossen en met als toetje de aankomst in Ootmarsum met zijn leuke terrasjes en galerieën. Daarna neemt u buslijn 64 die u weer tot voor het hotel brengt!