Drostes » Boerderijlodges » Veel gestelde vragen
droste's boerderijlodges heerman schuur

U heeft een vraag

Heeft u een vraag? Hier vindt u antwoord op de meest voorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij? Laat het ons even weten. U kunt uw vraag stellen via het formulier Stel een vraag of contact zoeken door te e-mailen naar info@boerderijlodges.nl of ons te bellen op telefoonnummer 0546 621 264.

Hoe is de lodge uitgerust?

Alle bedden zijn opgemaakt en er zijn voldoende badhanddoeken aanwezig. Er zijn hotelzeepjes en- shampoo. Er is voldoende toiletpapier. Er staat een Nespresso-apparaat met 40 cups en er is goede thee. De keuken is volledig uitgerust met Iittala spullen en er is peper, zout en olijfolie. Er is een vaatwasmachine en een heteluchtoven met magnetron. Er is een tv met DVD-functie en er is gratis WIFI. U krijgt een flesje goede wijn van ons, naar keuze rood of wit.

Wat is allemaal bij de prijs inbegrepen?

In principe alles behalve de verblijfsbelasting omdat  deze afhankelijk is van het aantal personen en de verschillende tarieven die de verschillende gemeenten heffen. U krijgt dus geen verrassingen achteraf zoals reserveringskosten of schoonmaakkosten. Bovendien krijgt u automatisch nog eens 10% korting wanneer u meer dan  30 dagen voor uw aankomstdatum reserveert via onze site!

Wat zijn de in- en uitcheck tijden?

Inchecken kan tussen 15.00 en 18.00 uur en de uitcheck is voor 10.00 uur (op zondag voor 11.00 uur).

Waar is het adres van de boerderijlodge locatie te vinden?

Wanneer u heeft geboekt krijgt u alle gegevens per e-mail toegestuurd.

Kunnen wij met 4 volwassenen overnachten in een lodge?

Er is voldoende ruimte voor 4 volwassenen. Er zijn echter geen aparte kamers of een afsluitbare badkamer en 2 personen zullen in de bedstede moeten slapen (200cm).

Kunnen er meerdere lodges tegelijk via de site geboekt worden?

Helaas is dit niet mogelijk. Het kan wel achter elkaar.

Hebben de boerderijen nog een agrarische functie?

De meeste boerderijen zijn gestopt met de agrarische activiteiten. Waar voorheen de dieren verbleven zijn nu de lodges gecreëerd. In Hezingen houden ze nog geitjes en in Delden zijn wel veel hobbydieren aanwezig. Maar u zit op het platteland dus overal ziet u de koeien en paarden om u heen!

Op welke locaties zijn huisdieren toegestaan?

Dat mag in 't Vrielinck/ Hezingen, Veltkuper/Mander en Dubbelinkshavezathe/Delden. Maximaal 1 hond. Honden dienen aangelijnd te zijn op het erf. Voor huisdieren berekenen we € 12,50 per nacht.

 

 

Boek een lodge
Wanneer wilt u komen?

Hoe lang wilt u blijven?

Samenstelling gezelschaphet winterhotel in Twente met openhaard

Elke winter transformeert Droste's Herberg in een waar winterhotel. Overal kaarsje en buiten op de veranda echte houtkachels om lekker bij te zitten. In de winter zijn de prijzen ook nog eens zeer gunstig.  Beste tijd dus om samen even er tussenuit te gaan. Op naar de herberg in Twente waar alles draait om lekker eten en drinken!  

gezellig winter

Droste's dineren en logeren
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
Fax (0546) 622 828
info@drostes.nl

 

 

alles is hier echt, ook onze glimlach!

De herberg scoort weer hoog!

De herberg scoort hoog! Wij zijn gezegend met een  plaats binnen de top 25 van de beste kleine hotels van Nederland volgens Tripadvisor. Dit keer dus geen ereprijs door één of andere instantie, maar een zuivere publieksprijs gekozen door de hotelgasten van Nederland. Onze dank gaat uit naar onze trouwe gasten die ons een warm hart toedragen! Bekijk hier de publicatie van Tripadvisor.

fotovoorkantviersprong