Drostes » Hotel Drostes Twente » Kamers & Prijzen

Hotelkamer boeken

datepicker arrival
datepicker departure
Zoeken

Blijf logeren in een van onze 20 leuke kamers!

Wij onderscheiden 2 type kamers:

PATIOKAMERS

Deze zijn, zoals de naam al doet vermoeden, allen gelegen rondom een kleine overdekte binnenplaats in het nevengebouw. Ze beschikken, afhankelijk van de etage, over een terrasje of een klein balkonnetje. De inrichting is fris en landelijk en ze hebben allemaal een aparte badkamer met bad, separate douche en toilet. De kamers zijn allemaal anders van kleur en opzet maar wel even groot. Deze kamers zijn uitermate geschikt voor een langer verblijf.

LOFTKAMERS

In de loftkamers vormt de sanitaire unit een geheel met de rest van de kamer en is er een apart toilet. De inrichting is een combinatie van praktisch en design. Deze kamers zijn zijn in de maten large, medium en small.

NB. Het hotel beschikt niet over een lift, maar wij zijn gaarne bereid om uw bagage naar boven te brengen!

patio

Altijd het beste uit de buurt!

Bij Droste's biologisch restaurant werken we zoveel mogelijk met Twentse boeren die onze ingrediënten leveren. Zo worden onze biologische groenten verbouwd door Jan Niemeijer van het Groene Spoor uit Rossum (ov). Jan houdt van de grond en de dieren die er op leven. Stikstof en bestrijdingsmiddelen zullen nooit op zijn akkers gebruikt worden. Hij zorgt zelf voor een perfecte humus om zijn land te bemesten. De vleesrunderen voor Droste's staan op de boerderij van Peter oude Luttikhuis op wandelafstand van de herberg evenals  de Bunte Bentheimer varkens van De Feijterhof. Totale controle over de voedselketen

Droste’s dineren en logeren
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
Fax (0546) 622 828
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!

Twentepad, de leukste wandeling van Nederland in de wandelgemeente van het jaar 2012

Het Twentepad loopt vlak langs de herberg. Ideaal dus om een etappe van deze 3-daagse wandeling te lopen. Van de herberg tot het Pittoreske Ootmarsum is het 19 kilometer.  U wandelt over de stuwwal van Ootmarsum met de Galgenberg en de Kuiperberg, door het dal van de Mosbeek en door het Springendal waar het water uit de grond borrelt. Een hele afwisselende wandeling met beekjes, heidevelden, glooiingen, loof- en naaldbossen en met als toetje de aankomst in Ootmarsum met zijn leuke terrasjes en galerieën. Daarna neemt u buslijn 64 die u weer tot voor het hotel brengt!