Drostes » Hotel Tubbergen Herberg » Restaurant » Openingstijden

Hotelkamer boeken

datepicker arrival
datepicker departure
Zoeken

Openingstijden

Wij zijn gesloten van 31 december tot 6 januari!

Café

Het café is doordeweeks elke dag geopend vanaf 12 uur en in het weekend (zaterdag en zondag) vanaf 14 uur. Vanaf die tijden is het ook mogelijk om te lunchen.

Restaurant

Het restaurant is elke dag vanaf 18 uur geopend voor het diner. Op zondag al vanaf 16 uur. Het is elke dag mogelijk om tot 21 uur plaats te nemen aan tafel en te bestellen.

het winterhotel in Twente met openhaard

Elke winter transformeert Droste's Herberg in een waar winterhotel. Overal kaarsje en buiten op de veranda echte houtkachels om lekker bij te zitten. In de winter zijn de prijzen ook nog eens zeer gunstig.  Beste tijd dus om samen even er tussenuit te gaan. Op naar de herberg in Twente waar alles draait om lekker eten en drinken!  

gezellig winter

Droste's dineren en logeren
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
Fax (0546) 622 828
info@drostes.nl

 

 

alles is hier echt, ook onze glimlach!

De herberg scoort weer hoog!

De herberg scoort hoog! Wij zijn gezegend met een  plaats binnen de top 25 van de beste kleine hotels van Nederland volgens Tripadvisor. Dit keer dus geen ereprijs door één of andere instantie, maar een zuivere publieksprijs gekozen door de hotelgasten van Nederland. Onze dank gaat uit naar onze trouwe gasten die ons een warm hart toedragen! Bekijk hier de publicatie van Tripadvisor.

fotovoorkantviersprong