Hotelkamer boeken

datepicker arrival
datepicker departure
Zoeken

Loftzaal

De loftzaal is een hoge zaal op de eerste etage onder het dak gelegen. De zaal beschikt over airconditioning. De loftzaal is ideaal voor vergaderingen met kleine groepen van 4 tot 12 personen. De zaal heeft ook een klein dakterras voor rokers. De zaal beschikt standaard over beamer met scherm en kosteloos draadloos internet.

Bekijk hier onze vergaderarrangementen (pdf-bestand)

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en reserveren, laat hier uw gegevens achter

 

het winterhotel in Twente met openhaard

Elke winter transformeert Droste's Herberg in een waar winterhotel. Overal kaarsje en buiten op de veranda echte houtkachels om lekker bij te zitten. In de winter zijn de prijzen ook nog eens zeer gunstig.  Beste tijd dus om samen even er tussenuit te gaan. Op naar de herberg in Twente waar alles draait om lekker eten en drinken!  

gezellig winter

Droste's dineren en logeren
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
Fax (0546) 622 828
info@drostes.nl

 

 

alles is hier echt, ook onze glimlach!

De herberg scoort weer hoog!

De herberg scoort hoog! Wij zijn gezegend met een  plaats binnen de top 25 van de beste kleine hotels van Nederland volgens Tripadvisor. Dit keer dus geen ereprijs door één of andere instantie, maar een zuivere publieksprijs gekozen door de hotelgasten van Nederland. Onze dank gaat uit naar onze trouwe gasten die ons een warm hart toedragen! Bekijk hier de publicatie van Tripadvisor.

fotovoorkantviersprong