Sous Chef

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een sous chef voor in onze keuken.

De beste (biologische) producten uit Twente! Ons restaurant kan men het best omschrijven als “bistronomie”. De combinatie van een eerlijke keuken en een ongedwongen sfeer. Onze chefkok Hans ter Huurne kookt met de seizoenen en met voornamelijk producten uit Twente. Drostes Herberg heeft een Bib Gourmand erkenning van Michelin. Onze keuken brigade bestaat uit een compact en hecht team. Droste’s Herberg bevindt zich net buiten Tubbergen. Zie jij jezelf al werken in ons bedrijf? Lees dan snel verder.

Taken en verantwoordelijkheden

Als sous chef werk je grotendeels zelfstandig. Ons restaurant is 7 dagen per week geopend van 12 tot 21 uur.

Kwalificaties en vaardigheden

  • Je bent creatief en je kookt met passie
  • Je laat je graag inspireren door trends
  • Je bent zelfstandig van nature
  • Je bent creatief maar ook ambachtelijk
  • Je bent gastvrij en krijgt energie van jouw werk
  • Je bent ambitieus én een betrokken collega voor het team

Arbeidsvoorwaarden

Drostes Herberg volgt de Horeca CAO. We werken een 4 daagse werkweek. Het rooster wordt in overleg met jou opgesteld. Reiskosten worden vergoed op basis van de praktische reiskostenregeling.

Soort dienstverband: Fulltime, 38 uur verdeeld over 4 dagen.

Heb jij het Drostes DNA? Herken jij jezelf in onze functieomschrijving? Bel ons op 0546 62 12 64 of stuur je motivatie en CV naar info@drostes.nl