Zelfstandig werkend kok

Functieomschrijving

Drostes keukenteam zoekt een zelfstandig werkend kok. Deze functie kan zowel parttime als fulltime worden vervuld.
De beste (biologische) producten uit Twente! Ons restaurant kan men het best omschrijven als “bistronomie”. De combinatie van een eerlijke keuken en een ongedwongen sfeer. Onze chefkok Hans ter Huurne kookt met de seizoenen en met voornamelijk producten uit Twente. Drostes Herberg heeft een Bib Gourmand erkenning van Michelin. Onze keuken brigade bestaat uit een gezellig en hecht team. Droste’s Herberg bevindt zich net buiten Tubbergen. Zie jij jezelf al werken in ons bedrijf? Kijk op www.drostes.nl voor meer informatie.

Taken en verantwoordelijkheden

Als zelfstandig werkend kok ben je onmisbaar voor onze keukenbrigade. Ons restaurant is 7 dagen per week geopend van 12 tot 21 uur. Je leert veel en hebt vrijheid om zelf ideeën aan te dragen. Taken en verantwoordelijkheden zijn helemaal afhankelijk van kennis, kunde en inzet.

Kwalificaties en vaardigheden

  • Je bent gepassioneerd als het gaat om voeding
  • Je bent een teamspeler
  • Je bent zelfstandig van nature en je denkt mee
  • Je bent gastvrij en krijgt energie van jouw werk
  • Ervaring en enthousiasme

Arbeidsvoorwaarden

Drostes Herberg volgt de Horeca CAO. We werken een 4 daagse werkweek. Het rooster wordt in overleg met jou opgesteld. Reiskosten worden vergoed op basis van de praktische reiskostenregeling.
Soort dienstverband: fulltime of parttime, contract voor onbepaalde tijd na 1 jarig dienstverband.

Nieuwsgierig? Kom kennismaken! Bel ons op 0546 62 12 64 of stuur je motivatie en CV naar info@drostes.nl. Tot ziend in Tubbergen!