Functieomschrijving

We zoeken een (leerling) Zelfstandig werkend Kok in onze keuken.

De beste (biologische) producten uit Twente! Ons restaurant kan men het best omschrijven als “bistronomie”. De combinatie van een eerlijke keuken en een ongedwongen sfeer. Onze chefkok Hans ter Huurne kookt met de seizoenen en met voornamelijk producten uit Twente.  Onze keuken brigade bestaat uit een gezellig en hecht team. Droste’s Herberg bevindt zich net buiten Tubbergen. Zie jij jezelf al werken in ons bedrijf?

Taken en verantwoordelijkheden

Als (leerling) kok werk je volledig mee in onze keukenbrigade. Ons restaurant is 7 dagen per week geopend van 12 tot 21 uur. Je leert veel en krijg voldoende vrijheid om zelf ideeën aan te dragen. Naast het werken in de keuken leer je ook samenwerken met andere afdelingen binnen de Herberg. Verantwoordelijkheden zijn helemaal afhankelijk van kennis, kunde en inzet.

Kwalificaties en vaardigheden

– Je bent creatief en je kookt met passie
– Je bent een teamspeler
– Je bent zelfstandig van nature en je denkt mee
– Je hebt er geen probleem mee om in een open keuken te werken
– Je bent gastvrij en krijgt energie van jouw werk
– Je beschikt over vervoer

 

Arbeidsvoorwaarden

Drostes Herberg volgt de Horeca CAO. We werken een 4 daagse werkweek. Het rooster wordt in overleg met jou opgesteld. Reiskosten worden vergoed op basis van de praktische reiskostenregeling.

Je kunt ons bereiken per telefoon op 0546 62 12 64 of per  mail via info@drostes.nl.

Tot ziens @ de Herberg