onze wittebroodsweken zijn er weer!

De wittebroodsweken zijn normaliter een periode van zes weken na het huwelijk waarin het kersverse echtpaar niet gestoord mag worden door visite in de vorm van familie en/of verkopers en werd er voornamelijk alleen het “luxe” wittebrood gegeten.

Wittebroodsweken staan voor een periode van plezier en rust na een heftige tijd. In ons geval dus de periode na de drukke feestdagen. De rust moge duidelijk zijn in Twente. Het plezier zit hem vooral in het feit dat juist vanwege deze rust onze kamers zeer voordelig worden aangeboden in deze periode.

Verblijf met z’n tweetjes twee nachten tussen 5 januari en 17 februari. Boek hier  je kamer tijdens deze wittebroodsperiode. Ontbijt en één avond een drie gangen diner is inclusief. Overdag kun je lekker lezen bij het houtvuur in de wintertuin of de omgeving van Tubbergen verkennen.

Dit arrangement is voor 2 personen, 2 nachten én 1 avond diner nu slechts € 259,00 inclusief het ontbijt! Deze prijs geldt tot 17 februari a.s.

Ga je voor een ‘dry january’? We hebben allemaal leuke alcoholvrij alternatieven!

 

Impressie herberg

impressie-herberg-badkamer herberg-slaapkamer-impressie