Vertaling: Kom je even koffie drinken?

We zoeken een (aankomend) sous-chef.

Een collega met ervaring en iemand met pit en passie. Jouw plek in de open keuken is heel centraal. We zoeken een teamspeler. Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid om deze plek je helemaal eigen te maken. Belangrijk is passie voor de ambachtelijke en streekgebonden keuken, wij maken graag alles zelf en werken niet of nauwelijks met half fabricaten. We koken met de seizoenen mee. En dat proef je. 

De beste (biologische) producten uit Twente! Ons restaurant kan men het best omschrijven als ‘bistronomie’. De combinatie van een eerlijke keuken en een ongedwongen sfeer. Onze chef-kok Hans ter Huurne kookt met de seizoenen en met voornamelijk producten uit Twente. 

Onze keukenbrigade bestaat uit een compact en hecht team. Als (aankomend) sous-chef werk je grotendeels zelfstandig. Je kookt met passie, je laat je graag inspireren door trends, je bent creatief maar ook ambachtelijk, ambitieus én een betrokken collega voor het team. 

Praktische informatie
Ons restaurant is 7 dagen per week geopend van 12 tot 21 uur. Droste’s Herberg volgt de Horeca CAO. We werken een 4 daagse werkweek. Het rooster wordt in overleg met jou opgesteld. Reiskosten worden vergoed op basis van de praktische reiskostenregeling. Soort dienstverband: Fulltime, vaste aanstelling mogelijk, 38 uur verdeeld over 4 dagen. 

Durf jij het aan? Bel ons op 0546 62 12 64 of stuur je motivatie en CV naar info@drostes.nl. Tot ziens in Tubbergen! Of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.