Beleef Twente

nieuws

27 januari Lazy Sunday Afternoon (met heerlijke wijnen!)

In samenwerking met het Twentsch Wijnhuis en wijnhuis Monte Del Fra uit Italie organiseren we weer een gezellige Lazy Sunday Afternoon op 27 januari a.s. Hans kookt voor ons een heerlijk 3-gangen menu en dit wordt begeleid door de heerlijke wijnen van Monte del Fra.  De excentrieke eigenaresse Silvia Bonomo zal zelf aanwezig zijn om de wijnen toe te lichten. We beginnen met een sprankelende Frizzante om 16 uur en gaan aansluitend heerlijk 3 gangen eten begeleid met de wijnen van dit uitstekende wijndomein. Dit is het menu:

 

Cannelloni van ingelegde heilbot, couscous, fijne groenten en rivierkreeft, citroenmayonaise, veldslatapenade, knoflookkrokant.

Wijn: MONTE DEL FRÀ CUSTOZA SUPERIORE CÀ DEL MAGRO 2016

* * *

Pot eu Feu van Twentse Blauwe (Twents hoenderras) met bouquet groenten en gekonfijte aardappel

Wijn: MONTE DEL FRÀ VALPOLICELLA CLASSICO 2017

* * *

 Taartje van chocolade en mandarijn, bananencrème, mandarijntjes en passievruchtenroomijs

Wijn: MONTE DEL FRÀ VENETO MONASTERO PASSITO 2014

 

We hebben een all-in prijs van 59 euro inclusief aperitief, menu, wijnen, water en koffie.  Reserveer middels onderstaand formulier of bel 0546-621264

PS. Doe eens gek! Blijf slapen voor slechts 25 euro per persoon inclusief ontbijt 

Reserveren

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

Met ingang van direct zijn alle eet- en drinkgelegenheden gesloten voor publiek op last van de overheid. Helaas valt Drostes Twente hier ook voor een deel onder. 

Vanaf 16 maart is de Herberg (hotel) helaas gesloten voor de duur wat is voorgeschreven door onze overheid. 

Met ingang van zondag avond 29 maart zijn helaas ook onze boerderijlodges gesloten wegens een noodverordening in Twente. De einddatum van deze verordening verschilt per gemeente en deze geldt sowieso tot 6 april.  

Onze aangepaste annuleringsvoorwaarden i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus vindt u hier en wij zijn momenteel het best te bereiken  per mail op info@drostes.nl.  Alle goeds en tot gauw!

Team Drostes Twente & Harald Droste