Beleef Twente

nieuws

27 januari Lazy Sunday Afternoon (met heerlijke wijnen!)

In samenwerking met het Twentsch Wijnhuis en wijnhuis Monte Del Fra uit Italie organiseren we weer een gezellige Lazy Sunday Afternoon op 27 januari a.s. Hans kookt voor ons een heerlijk 3-gangen menu en dit wordt begeleid door de heerlijke wijnen van Monte del Fra.  De excentrieke eigenaresse Silvia Bonomo zal zelf aanwezig zijn om de wijnen toe te lichten. We beginnen met een sprankelende Frizzante om 16 uur en gaan aansluitend heerlijk 3 gangen eten begeleid met de wijnen van dit uitstekende wijndomein. Dit is het menu:

 

Cannelloni van ingelegde heilbot, couscous, fijne groenten en rivierkreeft, citroenmayonaise, veldslatapenade, knoflookkrokant.

Wijn: MONTE DEL FRÀ CUSTOZA SUPERIORE CÀ DEL MAGRO 2016

* * *

Pot eu Feu van Twentse Blauwe (Twents hoenderras) met bouquet groenten en gekonfijte aardappel

Wijn: MONTE DEL FRÀ VALPOLICELLA CLASSICO 2017

* * *

 Taartje van chocolade en mandarijn, bananencrème, mandarijntjes en passievruchtenroomijs

Wijn: MONTE DEL FRÀ VENETO MONASTERO PASSITO 2014

 

We hebben een all-in prijs van 59 euro inclusief aperitief, menu, wijnen, water en koffie.  Reserveer middels onderstaand formulier of bel 0546-621264

PS. Doe eens gek! Blijf slapen voor slechts 25 euro per persoon inclusief ontbijt 

Reserveren

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

De herberg ontvangt alweer enige tijd logiesgasten en vanaf 1 juni mag je ook weer dineren wanneer je geen hotelgast bent.

Vanwege het feit dat door de 1,5 meter policy de tafels veel verder uit elkaar moeten staan, we een maximum  aantal gasten mogen ontvangen en dat hotelgasten ook veelvuldig gebruik maken van het restaurant zijn de plekken voor niet-hotelgasten momenteel schaars.

Vandaar dat we voor het restaurant alleen telefonisch reserveringen aannemen en online boeken even niet mogelijk is! ( Tip: op zondag hebben we altijd weinig hotelgasten en dus meer plek voor niet-hotelgasten!)

Hotelgasten raden we aan om via onze site een kamer met half-pension te boeken (3 gangen a la carte) om zeker te zijn van een tafel in ons restaurant.

Alle goeds en tot gauw! 

Team Drostes Twente & Harald Droste