Beleef Twente

nieuws

27 januari Lazy Sunday Afternoon (met heerlijke wijnen!)

In samenwerking met het Twentsch Wijnhuis en wijnhuis Monte Del Fra uit Italie organiseren we weer een gezellige Lazy Sunday Afternoon op 27 januari a.s. Hans kookt voor ons een heerlijk 3-gangen menu en dit wordt begeleid door de heerlijke wijnen van Monte del Fra.  De excentrieke eigenaresse Silvia Bonomo zal zelf aanwezig zijn om de wijnen toe te lichten. We beginnen met een sprankelende Frizzante om 16 uur en gaan aansluitend heerlijk 3 gangen eten begeleid met de wijnen van dit uitstekende wijndomein. Dit is het menu:

 

Cannelloni van ingelegde heilbot, couscous, fijne groenten en rivierkreeft, citroenmayonaise, veldslatapenade, knoflookkrokant.

Wijn: MONTE DEL FRÀ CUSTOZA SUPERIORE CÀ DEL MAGRO 2016

* * *

Pot eu Feu van Twentse Blauwe (Twents hoenderras) met bouquet groenten en gekonfijte aardappel

Wijn: MONTE DEL FRÀ VALPOLICELLA CLASSICO 2017

* * *

 Taartje van chocolade en mandarijn, bananencrème, mandarijntjes en passievruchtenroomijs

Wijn: MONTE DEL FRÀ VENETO MONASTERO PASSITO 2014

 

We hebben een all-in prijs van 59 euro inclusief aperitief, menu, wijnen, water en koffie.  Reserveer middels onderstaand formulier of bel 0546-621264

PS. Doe eens gek! Blijf slapen voor slechts 25 euro per persoon inclusief ontbijt 

Reserveren

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team