Beleef Twente

nieuws

Afhalen bij Droste’s is mogelijk

We vinden het uitermate vervelend de nieuwe maatregelen, maar ook wij proberen op een creatieve manier in te spelen op deze lockdown. We zorgen ervoor dat jullie toch kunnen genieten van ons heerlijke eten, zoals jullie van ons gewend zijn.

Tijdens de eerste lockdown was dit ook een groot succes en daarom hebben wij besloten het weer opnieuw aan te bieden.

Wil je graag eten bestellen om af te halen bij Drostes, dit is mogelijk tot 22.00 uur. Je kunt je bestelling dan de dag erna afhalen en betalen tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Eten de kinderen mee? Geef het dan even door te bellen met onze receptie. Dan zorgen we dat onze keuken een speciaal kindermenu samenstelt. 

Je kunt je afhaalmenu bestellen via onze webshop

Herberg geopend voor hotelgasten

Als je overnacht in onze herberg is het wel mogelijk om te eten in ons restaurant. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM. 

Bedankt voor jullie steun

We willen jullie laten weten dat we het erg waarderen op welke manier dan ook dat jullie ons steunen in deze bizarre tijden. Voor nu blijf gezond en doe voorzichtig. Zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem contact met ons op via mail of telefoon.

Groetjes team Drostes en Harald Droste

Lieve gasten,

Wij hebben het geluk dat wij als hotel nog steeds gasten mogen ontvangen en deze van een maaltijd  mogen voorzien!  We kunnen geen gasten meer in ons restaurant ontvangen die geen hotelgast zijn. Dit geldt voorlopig voor 4 weken vanaf 14 oktober.

We hebben dan nu ook automatisch alle tafelreserveringen en bijeenkomsten van niet-hotelgasten kosteloos geannuleerd voor deze periode!

Voor gasten die wel kunnen komen betekent dit wel dat we er samen voor moeten zorgen dat we aan de regels voldoen. We houden voldoende afstand van elkaar. Wij zorgen voor voldoende hygiëne en hebben de tafels verder uit elkaar staan.  Van onze hotelgasten verwachten we dat ze, net als wij,  mondkapjes dragen bij binnenkomst en bij bewegingen binnen de herberg. Meer dan 4 personen samen is niet toegestaan tenzij met kinderen uit één huishouden. Na 22 uur wordt er niet meer geserveerd!

Ook de gasten van de boerderijlodges blijven welkom in de lodges maar ook daar geldt maximaal 4 personen per lodge of anders bestaand uit 1 huishouden. Verder is ook hier het dragen van mondkapjes verplicht bij verplaatsingen buiten de lodge in de algemene ruimten.  Gasten uit de boerderijlodges kunnen geen gebruik maken van het restaurant in de herberg. Wel kunt u maaltijden bestellen en afhalen via https://drostes.myonline.store/

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Alle goeds en blijf gezond!

 Harald Droste & team