Beleef Twente

nieuws

Afhalen bij Droste’s is mogelijk

We vinden het uitermate vervelend de nieuwe maatregelen, maar ook wij proberen op een creatieve manier in te spelen op deze lockdown. We zorgen ervoor dat jullie toch kunnen genieten van ons heerlijke eten, zoals jullie van ons gewend zijn.

Tijdens de eerste lockdown was dit ook een groot succes en daarom hebben wij besloten het weer opnieuw aan te bieden.

Wil je graag eten bestellen om af te halen bij Drostes dan kun je dat via onze webwinkel drostesmarkt.nl bestellen.

Bedankt voor jullie steun

We willen jullie laten weten dat we het erg waarderen op welke manier dan ook dat jullie ons steunen in deze bizarre tijden. Voor nu blijf gezond en doe voorzichtig. Zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem contact met ons op via mail of telefoon.

Groetjes team Drostes en Harald Droste

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team