Boek een lodge
Wanneer wilt u komen?
Hoe lang wilt u blijven?
Samenstelling gezelschapvrielinck

Afstand tot herberg: 5 km

Erve ‘t Vrielinck/Hezingen

Erve 't Vrielinck is onze eerste locatie boerderijlodges. Hier zijn in een oude veestal 4 identieke lodges naast elkaar gemaakt. Ze hebben allemaal vrij uitzicht op de Hezingeres.

't Vrielinck ligt tegen natuurgebied Het Springendal aan tussen Vasse en Ootmarsum.

beuningen boerderijlodge droste's

Afstand tot herberg: 18 km

Heerman/Beuningen Ov.

Erve Heerman bevindt zich in het Twentse Beuningen, tussen De Lutte en Denekamp. In deze traditionele tweekapsboerderij zijn drie lodges op de begane grond gemaakt en een op de eerste etage. Elke lodge beschikt hier over een whirlpool en privé sauna (infrarood).
Erve Heerman ligt vlakbij het natuurgebied Het Lutterzand, waar de Dinkel meandert.

dubbelinks

Afstand tot herberg: 21 km

Dubbelinks Havezathe/Delden

Deze boerderij is onderdeel van landgoed Twickel in Delden. Hier zijn in de oude veestal 4 identieke lodges naast elkaar gemaakt en op de kop bevindt zich de familielodge geschikt voor 8 personen. Op deze boerderij zijn nog kleine dieren aanwezig zoals kippen en schapen.

Wij berekenen geen 15 euro reserveringskosten wanneer u online boekt

overzicht nutter

Afstand tot herberg: 7 km

De Bölte/Nutter (Ootmarsum)

Deze typisch Twentse boerderij is gelegen in Nutter, een buurtschap in het golvende landschap rond Ootmarsum. Hier zijn 2 identieke boerderijlodges gecreëerd en op de eerste verdieping bevindt zich de boerderijkamer. Deze laatste is zonder keuken en bedstede.
Tevens bevindt zich op deze locatie de Boerderijspa die gerund wordt door boerin Marinka.

Hof veltkuper mander boerderijlodges

Afstand tot herberg: 4 km

Hof Veltkuper

In een oude gerenoveerde stal zijn twee lodges voor vijf personen. Daarnaast is er nog de keukenlodge waar ook nog eens twee personen kunnen slapen en in totaal 12 personen kunnen eten. Deze locatie is ideaal voor de combinatie opa/oma, kinderen en kleinkinderen waarbij men gezamenlijk kan eten. Waar men zich ook als gezin terug kan trekken in je eigen lodge.
Deze locatie wordt in eerste instantie alleen aan groepen verhuurd die de hele locatie gebruiken. Mocht dat niet lukken dan worden vier weken van tevoren de lodges apart aangeboden.