De Herberg

Goed eten en slapen, ontmoeten

Tubbergen

  • 20 fijne kamers
  • Bistronomie met café
  • Biergarten in de zomer
  • Wintertuin met haardvuur in de winter

Oerboerderij

Samen jezelf zijn op een geweldige plek

De Lutte ( 20 personen )
met familie, vrienden of collega’s

Boerderijlodges

Stoer overnachten met je gezin

Beuningen( 3x4 personen )
Delden( 4x4 en 1x8 personen )
Hezingen( 4x4 personen )
Nutter( 1x2 en 2x4 personen )
Langeveen( 16 personen )
Mander( 2x5 personen)
*( extra bed overal mogelijk)

Landschapkamer

Even helemaal niets!

De Bölte
Nutter( 2 personen )
Drostes » Boerderijlodges » Last minutes
delden etage

Maak kennis met onze Lodge-acties!

Dit weekend even je omgeving ontvluchten en een bezoek brengen aan een van onze boerderijlodges? Dat is geen enkel probleem, vanzelfsprekend. Op deze pagina laten we zien welke lodges we op korte termijn beschikbaar hebben. Daarnaast ook nog eens scherp geprijsd!

Dubbelinks Havezathe in Ambt Delden

De boerderijlodges van Dubbelinks Havezathe zijn gelegen in 't Twickel Delden. De boerderijlodges beschikken over een eilandkeuken, een whirlpool en een zithoek met houtkachel. De lodge heeft een tweepersoonsbed en een bedstede met stapelbed voor 2 personen. Verder heeft iedere boerderijlodge een eigen terrasje met terrasmeubelen. Groots genieten van het vroege voorjaar.

Voor de weekenden van 16 tot 18 maart en van 23 tot 25 maart hebben wij een last minute aanbieding. Voor € 199,00 kunt u twee nachten genieten in een luxe boerderijlodge gelegen in een prachtig natuurgebied. Deze prijs is inclusief eindschoonmaak, opgemaakte bedden, handdoeken, Nespresso cups en een flesje wijn bij aankomst! Tegen een meerprijs van 25 euro maak je gebruik van de Lazy Sunday, een late uitcheck waarbij je tot 18 uur gebruik kunt maken van je lodge.

Kijk hier voor meer informatie en om te boeken

Screen shot 2014-06-04 at 5.06.22 PM copy

 

Hof Veltkuper in Mander

In een oude gerenoveerde stal zijn nog twee lodges voor vijf personen beschikbaar. Op de eerste etage staat het tweepersoonsbed, beneden de afsluitbare bedstede voor 2 personen en halverwege de trap bevindt zich nog een slaapplaats.
De lodges hebben veel privacy en een groot terras en bevinden zich in een prachtige omgeving. Groots genieten van het vroege voorjaar.

Deze locatie kan ook als groepslocatie worden verhuurd (maximaal 12 personen). De boerderijlodges kunnen dan gecombineerd worden met de keukenlodge, waar nog een comfortabele kamer met een tweepersoonsbed en luxe badkamer is.

Van 16 tot 18 maart en van 23 tot 25 maart hebben we een mooie last minute aanbieding voor de boerderijlodge, slechts € 225,00 per lodge, ongeacht het aantal personen!

Deze prijs is inclusief opgemaakte bedden, handdoeken, Nespresso cups en een flesje wijn bij aankomst. Kortom: geen verrassingen achteraf! Tegen een meerprijs van 25 euro maak je gebruik van de Lazy Sunday, een late uitcheck waarbij je tot 18 uur gebruik kunt maken van je lodge.
Kijk hier voor meer informatie en om te boeken

Screen shot 2014-06-04 at 5.06.22 PM copy

Boek een lodge
Wanneer wilt u komen?

Hoe lang wilt u blijven?

Samenstelling gezelschapAltijd het beste uit de buurt!

Bij Droste's restaurant werken we zoveel mogelijk met Twentse boeren die onze ingrediënten leveren. Zo worden onze biologische groenten verbouwd door Jan Niemeijer van het Groene Spoor uit Rossum (ov). Jan houdt van de grond en de dieren die er op leven. Stikstof en bestrijdingsmiddelen zullen nooit op zijn akkers gebruikt worden. Hij zorgt zelf voor een perfecte humus om zijn land te bemesten. De vleesrunderen voor Droste's staan op de boerderij van Peter oude Luttikhuis op wandelafstand van de herberg evenals  de Bunte Bentheimer varkens van De Feijterhof. Totale controle over de voedselketen

Droste’s herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!

Twentepad, de leukste wandeling van Nederland

Het Twentepad loopt langs de herberg. Ideaal dus om een etappe van deze 3-daagse wandeling te lopen. Van de herberg tot het pittoreske Ootmarsum is het 18 kilometer.  U wandelt over de stuwwal van Ootmarsum met de Galgenberg en de Kuiperberg, door het dal van Mosbeek en door het Springendal waar het water uit de grond borrelt. Een hele afwisselende wandeling met beekjes, heidevelden, glooiingen, loof- en naaldbossen en met als toetje de aankomst in Ootmarsum met zijn leuke terrasjes en galerieën. Daarna neemt u buslijn 64 die u weer tot voor het hotel brengt!