De Herberg

Goed eten en slapen, ontmoeten

Tubbergen

  • 20 fijne kamers
  • Bistronomie met café
  • Biergarten in de zomer
  • Wintertuin met haardvuur in de winter

Oerboerderij

Samen jezelf zijn op een geweldige plek

De Lutte ( 20 personen )
met familie, vrienden of collega’s

Boerderijlodges

Stoer overnachten met je gezin

Beuningen( 4x4 personen )
Delden( 4x4 en 1x8 personen )
Hezingen( 4x4 personen )
Nutter( 1x2 en 2x4 personen )
Langeveen( 16 personen )
Mander( 2x5 personen)
*( extra bed overal mogelijk)

Landschapkamer

Even helemaal niets!

De Bölte
Nutter( 2 personen )
Drostes » Boerderijlodges » Last minutes
delden etage

Maak kennis met onze Lodge-acties!

Dit weekend even je omgeving ontvluchten en een bezoek brengen aan een van onze boerderijlodges? Dat is geen enkel probleem, vanzelfsprekend. Op deze pagina laten we zien welke lodges we op korte termijn beschikbaar hebben. Daarnaast ook nog eens scherp geprijsd!

Erve 't Vrielinck (2n) à € 199,00

Even helemaal tot jezelf komen met Kerst?
Deze prachtige boerderijlodges zijn gelegen tegen het natuurgebied Het Springendal en hebben een prachtig uitzicht over de Hezingeres. De boerderijlodge heeft een entresol met daarop een groot tweepersoonsbed en een vrijstaand bad. Op de begane grond bevindt zich de keuken en zithoek. Ook hier is de bedstede voor twee personen.
Buiten in het bos naast de lodges bevindt zich een Finse sauna in een kleine blokhut.
Het weekend van 22 tot 24 december hebben wij een speciale aanbieding! Voor maar € 199,00 kunt u een weekend genieten in een leuke boerderijlodge in een prachtig landschap. Deze prijs is inclusief eindschoonmaak, opgemaakte bedden, handdoeken, Nespresso cups en een flesje wijn bij aankomst! Kortom: geen verrassingen achteraf!

Screen shot 2014-06-04 at 5.06.22 PM copy

 

 

 

Weekend Erve Heerman (2n) à € 199,00

Bij Erve Heerman in Beuningen kunt een weekend genieten van het winterse tafereel! Voor de kerstdagen nog even ontspannen! De boerderijlodge beschikt over een haardkachel, een whirlpool en een privé infraroodsauna. Daarbij is de lodge voorzien van een tweepersoons(hemel)bed en een bedstede met stapelbed voor 2 personen.
Dus ontspannen de kerst beginnen met een bezoek aan Erve Heerman! Het weekend van 22 tot 24 december hebben wij een speciale actie voor u voor maar 199 euro per lodge, ongeacht het aantal personen.

Screen shot 2014-06-04 at 5.06.22 PM copy

Boek een lodge
Wanneer wilt u komen?

Hoe lang wilt u blijven?

Samenstelling gezelschapAltijd het beste uit de buurt!

Bij Droste's restaurant werken we zoveel mogelijk met Twentse boeren die onze ingrediënten leveren. Zo worden onze biologische groenten verbouwd door Jan Niemeijer van het Groene Spoor uit Rossum (ov). Jan houdt van de grond en de dieren die er op leven. Stikstof en bestrijdingsmiddelen zullen nooit op zijn akkers gebruikt worden. Hij zorgt zelf voor een perfecte humus om zijn land te bemesten. De vleesrunderen voor Droste's staan op de boerderij van Peter oude Luttikhuis op wandelafstand van de herberg evenals  de Bunte Bentheimer varkens van De Feijterhof. Totale controle over de voedselketen

Droste’s herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!

Twentepad, de leukste wandeling van Nederland

Het Twentepad loopt langs de herberg. Ideaal dus om een etappe van deze 3-daagse wandeling te lopen. Van de herberg tot het pittoreske Ootmarsum is het 18 kilometer.  U wandelt over de stuwwal van Ootmarsum met de Galgenberg en de Kuiperberg, door het dal van Mosbeek en door het Springendal waar het water uit de grond borrelt. Een hele afwisselende wandeling met beekjes, heidevelden, glooiingen, loof- en naaldbossen en met als toetje de aankomst in Ootmarsum met zijn leuke terrasjes en galerieën. Daarna neemt u buslijn 64 die u weer tot voor het hotel brengt!