De Herberg

Goed eten en slapen, ontmoeten

Tubbergen

  • 20 fijne kamers
  • Bistronomie met café
  • Biergarten in de zomer
  • Wintertuin met haardvuur in de winter

Oerboerderij

Samen jezelf zijn op een geweldige plek

De Lutte ( 20 personen )
met familie, vrienden of collega’s

Boerderijlodges

Stoer overnachten met je gezin

Beuningen( 4x4 personen )
Delden( 4x4 en 1x8 personen )
Hezingen( 4x4 personen )
Nutter( 1x2 en 2x4 personen )
Langeveen( 16 personen )
Mander( 2x5 personen)
*( extra bed overal mogelijk)

Landschapkamer

Beleef het landschap!

De Bölte
Nutter( 2 personen )
Drostes » Boerderijlodges » Last minutes
Afbeelding 044

Maak kennis met onze Lodge-acties!

Dit weekend even je omgeving ontvluchten en een bezoek brengen aan een van onze boerderijlodges? Dat is geen enkel probleem, vanzelfsprekend. Op deze pagina laten we zien welke lodges we op korte termijn beschikbaar hebben. Daarnaast ook nog eens scherp geprijsd!

Weekend Hof Veltkuper (2n) a € 229,00

In een oude gerenoveerde stal zijn nog twee lodges voor vijf personen beschikbaar! Op de eerste etage staat het tweepersoonsbed, beneden de afsluitbare bedstede voor 2 personen en halverwege de trap bevindt zich nog een slaapplaats. De logdes hebben veel privacy en een groot terras

Met de hoop op beter weer hebben wij een mooie last minute voor u! U verblijft een weekend (2 nachten) van 18 tot 21 augustus in Hof Veltkuper voor maar 229 euro, ongeacht het aantal personen (5 persoons lodge!)

De prijs is inclusief opgemaakt bedden, handdoeken, Nespresso cups en een flesje wijn bij aankomst.

Screen shot 2014-06-04 at 5.06.22 PM copy

Midweek Dubbelinks Havezathe (4n) a € 299,00

Een verblijf op het landschap van Twickel Delden laat u genieten! Een boerderijlodge gelegen in het midden van een afwisselend landschap, dat bestaat uit zachte glooiende akkers en weilanden, bossen met oude eiken, heidevelden en vennen. Daarbij is de lodge omringt met verschillende dieren van de boerderij, hierdoor krijgt u een echt Twents gevoel!

Om te zorgen dat u nog even kunt genieten van de zomer in Twente, hebben wij een speciale actie van 21 tot 25 augustus. U verblijft een midweek (4 nachten) in de luxe boerderijlodge voor maar 299 euro ongeacht het aantal personen.!

Deze prijs is ook inclusief opgemaakt bedden, handdoeken, Nespresso cups en een flesje wijn bij aankomst.

 

Screen shot 2014-06-04 at 5.06.22 PM copy

Boek een lodge
Wanneer wilt u komen?

Hoe lang wilt u blijven?

Samenstelling gezelschapAltijd het beste uit de buurt!

Bij Droste's restaurant werken we zoveel mogelijk met Twentse boeren die onze ingrediënten leveren. Zo worden onze biologische groenten verbouwd door Jan Niemeijer van het Groene Spoor uit Rossum (ov). Jan houdt van de grond en de dieren die er op leven. Stikstof en bestrijdingsmiddelen zullen nooit op zijn akkers gebruikt worden. Hij zorgt zelf voor een perfecte humus om zijn land te bemesten. De vleesrunderen voor Droste's staan op de boerderij van Peter oude Luttikhuis op wandelafstand van de herberg evenals  de Bunte Bentheimer varkens van De Feijterhof. Totale controle over de voedselketen

Droste’s herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!

Twentepad, de leukste wandeling van Nederland

Het Twentepad loopt langs de herberg. Ideaal dus om een etappe van deze 3-daagse wandeling te lopen. Van de herberg tot het pittoreske Ootmarsum is het 18 kilometer.  U wandelt over de stuwwal van Ootmarsum met de Galgenberg en de Kuiperberg, door het dal van Mosbeek en door het Springendal waar het water uit de grond borrelt. Een hele afwisselende wandeling met beekjes, heidevelden, glooiingen, loof- en naaldbossen en met als toetje de aankomst in Ootmarsum met zijn leuke terrasjes en galerieën. Daarna neemt u buslijn 64 die u weer tot voor het hotel brengt!