Beleef Twente
Erve 't Vrielinck
Deze voormalige varkensboerderij van de Gerrit en Silvia Grootelaar ligt onder aan de es in Hezingen vlakbij het dorpje Vasse. De 4 boerderijlodges zijn gemaakt in één van de voormalige varkensstallen op het erf. In het bos staat een kleine sauna die gehuurd kan worden. De vakantieboerderij ligt aan de rand van het natuurgebied het Springendal. Prima plek om te wandelen en de mountainbikeroute loopt langs het erf. Een speelweide voor de kids! Huisdieren zijn van harte welkom mits vooraf aangemeld. 

Prijzen, beschikbaarheid en boeken

*****
2 nachten - - - - -
3 nachten - - - - -
4 nachten - - - - -
5 nachten - - - - -
6 nachten - - - - -
7 nachten - - - - -

Kies uw vakantieperiode door op de prijs te klikken

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Prijs
Selecteer periode!
Vermelde prijzen zijn prijzen per lodge en niet per persoon! Dit zijn de prijzen die u ook daadwerkelijk betaalt! Alleen de toeristenbelasting per persoon (varieert per locatie) komt er nog bij en de eventuele extra’s die u aanklikt. Dus geen schoonmaakkosten, linnenpakket etc., dit is allemaal inclusief!

Erve ‘t Vrielinck in Hezingen 4 personen

De 4 identieke lodges zijn gemaakt in de voormalige varkensstal. Elke lodge heeft een tweepersoonsbed met vrijstaand bad op de entresol. Beneden is de bedstede en de keuken met zithoek, evenals de wasgelegenheid met inloopdouche. Elke lodge heeft een terrasje.

Faciliteiten

Huisdieren welkom (wij vragen hiervoor een vergoeding)
Traphekje

Een eerste indruk

360 graden foto

Plattegrond