Beleef Twente

Collega in de afwaskeuken

Collega in de afwaskeuken

Functieomschrijving

Per direct zoeken we versterking voor ons afwasteam @Drostes Herberg. 

Ben jij een of twee avonden per week beschikbaar en lijkt het je leuk en gezellig om bij ons te komen werken? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. 

Leeftijd vanaf 16 jaar i.v.m. werktijden. 

Meer informatie 

De beste (biologische) producten uit Twente! Ons restaurant kan men het best omschrijven als "bistronomie". De combinatie van een eerlijke keuken en een ongedwongen sfeer. Onze chefkok Hans ter Huurne kookt met de seizoenen en met voornamelijk producten uit Twente. Drostes Herberg heeft een Bib Gourmand erkenning van Michelin. Onze keuken brigade bestaat uit een gezellig en hecht team. Droste's Herberg bevindt zich net buiten Tubbergen. Zie jij jezelf al werken in ons bedrijf? Kijk op www.drostes.nl voor meer informatie.

Arbeidsvoorwaarden

Drostes Herberg volgt de Horeca CAO. Het rooster wordt in overleg met jou opgesteld. Reiskosten worden vergoed op basis van de praktische reiskostenregeling.

Soort dienstverband: parttime

Solliciteer nu

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

De herberg ontvangt alweer enige tijd logiesgasten en vanaf 1 juni mag je ook weer dineren wanneer je geen hotelgast bent.

Vanwege het feit dat door de 1,5 meter policy de tafels veel verder uit elkaar moeten staan, we een maximum  aantal gasten mogen ontvangen en dat hotelgasten ook veelvuldig gebruik maken van het restaurant zijn de plekken voor niet-hotelgasten momenteel schaars.

Vandaar dat we voor het restaurant alleen telefonisch reserveringen aannemen en online boeken even niet mogelijk is! ( Tip: op zondag hebben we altijd weinig hotelgasten en dus meer plek voor niet-hotelgasten!)

Hotelgasten raden we aan om via onze site een kamer met half-pension te boeken (3 gangen a la carte) om zeker te zijn van een tafel in ons restaurant.

Alle goeds en tot gauw! 

Team Drostes Twente & Harald Droste