De Herberg

Goed eten en slapen, ontmoeten

Tubbergen

  • 20 fijne kamers
  • Bistronomie met café
  • Biergarten in de zomer
  • Wintertuin met haardvuur in de winter

Oerboerderij

Samen jezelf zijn op een geweldige plek

De Lutte ( 20 personen )
met familie, vrienden of collega’s

Boerderijlodges

Stoer overnachten met je gezin

Beuningen( 3x4 personen )
Delden( 4x4 en 1x8 personen )
Hezingen( 4x4 personen )
Nutter( 1x2 en 2x4 personen )
Langeveen( 16 personen )
Mander( 2x5 personen)
*( extra bed overal mogelijk)

Landschapkamer

Even helemaal niets!

De Bölte
Nutter( 2 personen )
Drostes » Actie, Activiteiten & Arrangementen, Hotel Twente » Droste’s Herberg, het leukste hotel van Twente

Droste’s Herberg, het leukste hotel van Twente

De gastvrijheid van ons mooie hotel in Twente

Bij Droste's houden we van verwennen. Dat begint al bij de ontvangst. We zijn oprecht blij met onze gasten, vandaar dat onze hartelijkheid echt is, en glimlachen geen moeite kost. Ook ú heten we graag van harte welkom als gast in het leukste hotel van Twente. Kom genieten van de mooie omgeving die Twente u biedt, gecombineerd met een zorgeloos ontspannen verblijf in ons prachtige design hotel. Maak kennis met de oprechte gastvrijheid van de mensen van Droste's hotel en de culinaire verwennerij uit onze keuken. Onze koks gebruiken voornamelijk lokale producten. Deze producten komen van boeren en telers uit de buurt, die hun producten met liefde en aandacht kweken. Mensen die weten dat we voor ons hotel altijd op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit. Het beste dat Twente te bieden heeft.

Twentepad

Droste's hotel in Twente ligt prachtig gesitueerd langs het Twentepad. Het Twentepad is een driedaagse wandeling door één van de mooiste gebieden van Twente. Droste's hotel ligt ideaal om als uitvalsbasis te dienen voor een etappe van deze Twentse wandelroute. Dit deel van de route loopt van het hotel tot aan het pittoreske stadje Ootmarsum.

De wandeling is 19 kilometer lang en zeer afwisselend door alle beekjes, heidevelden, glooiingen, loof- en naaldbossen die u onderweg tegenkomt. U wandelt vanuit het hotel over de stuwwal van Ootmarsum, met de Galgenberg en de Kuiperberg, door het dal van de Mosbeek en door het Springendal waar het water uit de grond borrelt. En als kers op de taart eindigt u in Ootmarsum, met zijn gezellige terrassen en interessante galerieën.
Vanuit Ootmarsum komt u eenvoudig weer in het hotel door buslijn 64 te pakken. U stapt vlak voor het hotel weer uit!

Wees welkom

Kom naar ons boutique hotel in gastvrij Twente, om ontspannen te genieten van het moois en lekkers dat Twente te bieden heeft. Maak gebruik van de seizoensspecial, of één van onze andere fijne arrangementen, kies voor de comfort van onze heerlijke kamers, laat u verwennen! Wij heten u graag van harte welkom in het leukste hotel van Twente!

 Tags: , , , , , , ,

Droste’s herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!