Beleef Twente

Formulier Gravelen

Formulier Gravelen

Gravelen door de Twentse natuur

Speciaal voor dit herfst- en winterseizoen heeft Herbergier Harald een avontuurlijke fietstocht samengesteld van 35, 45 0f 75 kilometer.

‘Gravelen is helemaal in: lekker fietsen met een gravelbike over semiverharde paden door de natuur.’

Harald heeft een aantal bijzondere fietsen aangeschaft voor deze ondergrond. Een soort mix tussen een gewone fiets en een mountainbike: de gravelbike.  Je krijgt een GPS systeem mee voor de route en die wijst je precies de weg want het volgen van de bestaande  knooppunten lukt niet met deze routes ?.

De route is geschikt voor sporters maar ook voor iedereen die een beetje sportief is. Vind je jezelf niet sportief genoeg dan kun je ook een elektrische mountainbike huren voor deze routes. Maar je hoeft er geen wedstrijd van te maken. Je hebt natuurlijk de hele dag de tijd om de route te rijden en te genieten.

Omdat nu alle eet- en drinklocaties die je onderweg tegenkomt gesloten zijn krijg je een lunchbox met powerfood en koffie of warme  chocolademelk mee voor onderweg. En dat hangen we gewoon aan de stoere bike!

Prijs met z’n tweeën € 79,00 inclusief 2 superfietsen, GPS systeem en lunchpakket en gratis bidon. Toeslag e-bike € 20,00 p.p.

Lieve gasten,

Hotels in Nederland mogen vanaf 15 december alleen logies aanbieden volgens de nieuwe corona regels. We zijn gewoon open. We serveren een ontbijtpakket en maaltijden om af te halen. Dit kan worden genuttigd op de kamer. 

Onze boerderijlodges in Twente zijn en blijven ook open. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je. 

Maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg kan elke dag van de week via onze webshop hier op de homepage.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Hartelijke groet,  Harald Droste & team