Beleef Twente

Formulier Wandelen

Formulier Wandelen

Wandel het Twentepad

Drostes Herberg ligt aan de rand van een geweldig wandelgebied: het Twentepad. Voor de echte wandelaars is het prachtig om een etappe van het Twentepad te lopen.

Deze 20 kilometer lange en goed aangegeven wandeling loopt van de herberg naar het pittoreske Ootmarsum door weilanden, heidevelden, beekdalen en bossen. Twente op z’n best. Vanuit Ootmarsum neem je dan de bus terug naar de herberg. Wij hebben OV-chipkaarten voor je klaarliggen.

Je krijgt als gast van de Herberg een kaart met alle wandelknooppunten zodat je ook zelf je eigen route kunt samenstellen.

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team