De Herberg

Goed eten en slapen, ontmoeten

Tubbergen

  • 20 fijne kamers
  • Bistronomie met café
  • Biergarten in de zomer
  • Wintertuin met haardvuur in de winter

Oerboerderij

Samen jezelf zijn op een geweldige plek

De Lutte ( 20 personen )
met familie, vrienden of collega’s

Boerderijlodges

Stoer overnachten met je gezin

Beuningen( 3x4 personen )
Delden( 4x4 en 1x8 personen )
Hezingen( 4x4 personen )
Nutter( 1x2 en 2x4 personen )
Langeveen( 16 personen )
Mander( 2x5 personen)
*( extra bed overal mogelijk)

Landschapkamer

Even helemaal niets!

De Bölte
Nutter( 2 personen )
Drostes » Groepsaccomodatie Twente » Groepsaccommodatie Erve ‘t Witteveen in Twente

Groepsaccommodatie Erve ‘t Witteveen in Twente

Erve 't Witteveen: dé locatie voor uw familieweekend, reünie, bedrijfsuitje, zakelijke evenement en andere bijeenkomsten. 

Op een steenworp afstand van de Duitse grens, in Twente tussen Langeveen en Manderveen, vindt u Erve 't Witteveen. Een prachtige, gerestaureerde veenboerderij die verbouwd is tot stijlvolle groepsaccommodatie. De met smaak ingerichte groepsaccommodatie voor uw zakelijke of privé evenement in Twente is van alle gemakken voorzien. In de zes slaapkamers vindt u in totaal 16 comfortabele bedden (en een babybedje), voor optimale nachtrust.

Op de begane grond bevinden zich twee badkamers met inloopdouche en twee aparte toiletten. De groepsaccommodatie beschikt over een gezellige woonkeuken. Hier kunt u bijvoorbeeld lekker even bijkomen in één van de fauteuils voor de open haard. In de compleet uitgeruste keuken, met heteluchtoven, magnetron, vaatwasser en ruim assortiment kookgerei, bereidt u desgewenst een heerlijke maaltijd om met z'n allen van te genieten.

Een erf midden in het Twentse landschap

De groepsaccommodatie biedt voldoende ruimte voor brainstormsessies, vergaderingen, of allerhande vieringen.De accommodatie ademt Twentse gastvrijheid uit en is eenvoudig, maar sfeervol en met stijl ingericht. De boerderij staat op een ruim erf, 300 meter van de weg af. Veilig buitenspelen voor de kinderen dus! Zelfs als het weer niet helemaal meezit kunnen de kinderen bij onze groepsaccommodatie droog buiten spelen. Op het erf staat namelijk een stoere Twentse kapschuur. Niet alleen aan de kinderen is gedacht, ook de volwassenen kunnen volop genieten van de gezonde buitenlucht van Twente. Hiervoor is buitenmeubilair aanwezig.

Dus bent u op zoek naar groepsaccommodatie in Twente, waar de rust en ruimte u de gelegenheid bieden terug te gaan naar de essentie, naar waardevolle gesprekken, inspirerende bijeenkomsten, een gezellig diner, spelletjes bij de open haard, koffie met Twentse lekkernijen in de zon terwijl de kinderen spelen op het erf, een gezonde wandeling in een prachtige omgeving, de bruisende energie die uitgaat van het platteland? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij heten u graag van harte welkom bij onze groepsaccommodatie in het mooie Twente, op Erve 't Witteveen.

Meer informatie en boeken: Erve 't Witteveen

witteveenplattegrond

 Droste’s herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!