"your countryside break!"

Drostes Twente
boerderijen voor een groep
Dubbelinkshavezathe
(6-8 personen)
Hof Veltkuper
(6-12 personen)
Erve het Witte Veen
(max. 17 personen)
Oerboerderij Erve Middelkamp
(max. 20 personen)

Zoek en boek

Aankomst:

Verblijf:

Samenstelling gezelschapAfstand tot herberg: 4 KM

Hof Veltkuper 6-12 personen

In een oude gerenoveerde stal zijn 2 lodges voor 5 personen. Daarnaast is er nog de keukenlodge waar ook nog eens twee personen kunnen slapen en in totaal 12 personen kunnen eten. Deze locatie is ideaal voor de combinatie opa/oma, kinderen en kleinkinderen waarbij men gezamenlijk kan eten. Waar men zich ook als gezin terug kan trekken in je eigen lodge.

Boek een verblijf Meer informatie

Afstand tot herberg: 7 KM

Erve het Witte Veen

Erve ‘t Witte Veen is een oude vrijstaande veenboerderij dat onlangs geheel gerenoveerd is. Het is geschikt voor maximaal 17 personen verdeeld over 6 slaapkamers. Er is een grote woon keuken.
Buiten zijn vele plekjes om te zitten.

Boek een verblijf Meer informatie

Afstand tot herberg: 20 KM

De Oerboerderij

Ideaal voor vriendengroepen en families en bijzondere “broedplaats” voor bedrijven!

De locatie beschikt standaard over 13 slaapkamers waarvan er zeven voor twee personen en zes voor één persoon zijn ingericht.

Op de oude deel van de boerderij zijn 10 bedsteekamers gemaakt. Vijf voor één persoon en vijf voor twee personen. Deze slaapkamers beschikken allemaal over een eigen douche maar delen de toiletten. Opgemaakte bedden, baddoeken e.d. zijn aanwezig.

Samen terug naar de essentie!

Boek een verblijf Meer informatie

Dubbelinks Havezathe – Familielodge (8 personen)

De familielodge bevindt zich aan de voorzijde van de schuur. In de familielodge zijn 3 kleine slaapkamers gemaakt. Twee kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en 1 kamer beschikt over 2 stapelbedden voor in totaal 4 personen. De ruime open keuken en het woongedeelte hebben een prachtig uitzicht naar buiten. Er zijn 2 grote inloopdouches inclusief wasbak en er is 1 toilet. Er is geen bad! Buiten is een groot terras waar je ook kunt eten! In de zithoek binnen is een houtkachel.

Boek een verblijf Meer informatie

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers