Beleef Twente
Erve het Witte Veen 8 - 17 personen
Erve ‘t Witte Veen is een gerestaureerde veenboerderij. Deze ligt tussen Langeveen en Manderveen tegen de Duitse grens aan (400 meter). De boerderij is speciaal ingericht voor families en groepen van 8 tot 17 personen. De boerderij ligt midden tussen de weilanden en er is geen verkeer. Kinderen kunnen dus vrij spelen buiten. Er is veel vrijheid, frisse lucht en groen!  Huisdieren zijn toegestaan bij Erve Witteveen mits vooraf aangemeld. Boeken via internet kan voor een lang weekend, midweek en week. De prijs is gereduceerd dus ook aantrekkelijk voor kleinere families. Neem contact op met onze receptie voor vragen…

Prijzen, beschikbaarheid en boeken

*****
2 nachten - - - - -
3 nachten - - - - -
4 nachten - - - - -
5 nachten - - - - -
6 nachten - - - - -
7 nachten - - - - -

Kies uw vakantieperiode door op de prijs te klikken

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Prijs
Selecteer periode!
LET OP. Bij bovenstaande prijzen wordt nog € 19,50 per persoon extra berekend in de volgende boekingsstap. Dit zijn de flexibele kosten voor bedlinnen, handdoeken en schoonmaak!

Erve het Witte Veen

Erve ‘t Witte Veen is een oude vrijstaande veenboerderij dat onlangs geheel gerenoveerd is. Het is geschikt voor ca 8 tot 17 personen verdeeld over 6 slaapkamers. Er is een grote woon keuken.
Buiten zijn vele plekjes om te zitten. Een houthaard en hout is aanwezig en inclusief. 

Faciliteiten

Houtkachel
Huisdieren welkom (wij vragen hiervoor een vergoeding)
Traphekje

Een eerste indruk

360 graden foto

Plattegrond

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

De herberg ontvangt alweer enige tijd logiesgasten en vanaf 1 juni mag je ook weer dineren wanneer je geen hotelgast bent.

Vanwege het feit dat door de 1,5 meter policy de tafels veel verder uit elkaar moeten staan, we een maximum  aantal gasten mogen ontvangen en dat hotelgasten ook veelvuldig gebruik maken van het restaurant zijn de plekken voor niet-hotelgasten momenteel schaars.

Vandaar dat we voor het restaurant alleen telefonisch reserveringen aannemen en online boeken even niet mogelijk is! ( Tip: op zondag hebben we altijd weinig hotelgasten en dus meer plek voor niet-hotelgasten!)

Hotelgasten raden we aan om via onze site een kamer met half-pension te boeken (3 gangen a la carte) om zeker te zijn van een tafel in ons restaurant.

Alle goeds en tot gauw! 

Team Drostes Twente & Harald Droste