Beleef Twente
Erve het Witte Veen
Erve ‘t Witte Veen is een gerestaureerde veenboerderij. Deze ligt tussen Langeveen en Manderveen tegen de Duitse grens aan (400 meter). De boerderij is speciaal ingericht voor groepen van 8 tot 17 personen met in totaal 6 slaapkamers en een grote woonkeuken.  De boerderij ligt midden tussen de weilanden en er is geen verkeer. Kinderen kunnen dus vrij spelen buiten. Er is veel vrijheid, frisse lucht en groen aanwezig!  Huisdieren zijn toegestaan bij Erve Witteveen mits vooraf aangemeld. Wilt u meer dan 1 huisdier meenemen? Neem dan contact op met Drostes  Twente via 0546 62 12 64. 

Prijzen, beschikbaarheid en boeken

*****
2 nachten - - - - -
3 nachten - - - - -
4 nachten - - - - -
5 nachten - - - - -
6 nachten - - - - -
7 nachten - - - - -

Kies uw vakantieperiode door op de prijs te klikken

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Prijs
Selecteer periode!
LET OP. Bij bovenstaande prijzen wordt nog € 19,50 per persoon extra berekend in de volgende boekingsstap. Dit zijn de flexibele kosten voor bedlinnen, handdoeken en schoonmaak!

Erve het Witte Veen

Erve ‘t Witte Veen is een oude vrijstaande veenboerderij dat onlangs geheel gerenoveerd is. Het is geschikt voor maximaal 17 personen verdeeld over 6 slaapkamers. Er is een grote woon keuken.
Buiten zijn vele plekjes om te zitten. Een houthaard is aanwezig, hout is aanwezig en inclusief. 

Faciliteiten

Houtkachel
Huisdieren welkom (wij vragen hiervoor een vergoeding)
Traphekje

Een eerste indruk

360 graden foto

Plattegrond

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

Met ingang van direct zijn alle eet- en drinkgelegenheden gesloten voor publiek op last van de overheid. Helaas valt Drostes Twente hier ook voor een deel onder. 

Vanaf 16 maart is de Herberg (hotel) helaas gesloten voor de duur wat is voorgeschreven door onze overheid. 

Met ingang van zondag avond 29 maart zijn helaas ook onze boerderijlodges gesloten wegens een noodverordening in Twente. De einddatum van deze verordening verschilt per gemeente en deze geldt sowieso tot 28 april voor Twente.

Onze aangepaste annuleringsvoorwaarden i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus vindt u hier en wij zijn momenteel het best te bereiken  per mail op info@drostes.nl.  Alle goeds en tot gauw!

Team Drostes Twente & Harald Droste