"your countryside break!"

Drostes Twente
De oerboerderij
Op deze historisch mooie plek staat een typische Twentse boerderij die helemaal getransformeerd is tot een groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen. Het is een  stoere plek geworden waar je terug kunt naar de essentie en  je vooral jezelf kunt zijn. Alle opsmuk is weggelaten maar het is wel helemaal van deze tijd. Het is helemaal ingericht voor “samen”. Samen eten en samen praten rond het vuur. Bijzonder geschikt voor inspiratiesessies en thema-sessie waarbij men juist niet voor een 5 sterren omgeving gaat. 

Prijzen, beschikbaarheid en boeken

*****
2 nachten - - - - -
3 nachten - - - - -
4 nachten - - - - -
5 nachten - - - - -
6 nachten - - - - -
7 nachten - - - - -

Kies uw vakantieperiode door op de prijs te klikken

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Prijs
Selecteer periode!
LET OP. Bij bovenstaande prijzen wordt nog € 19,00 per persoon extra berekend in de volgende boekingsstap. Dit zijn de flexibele kosten voor bedlinnen, handdoeken en schoonmaak!

De Oerboerderij

Ideaal voor vriendengroepen en families en bijzondere “broedplaats” voor bedrijven!

De locatie beschikt standaard over 13 slaapkamers waarvan er zeven voor twee personen en zes voor één persoon zijn ingericht.

Op de oude deel van de boerderij zijn 10 bedsteekamers gemaakt. Vijf voor één persoon en vijf voor twee personen. Deze slaapkamers beschikken allemaal over een eigen douche maar delen de toiletten. Opgemaakte bedden, baddoeken e.d. zijn aanwezig.

Samen terug naar de essentie!

Faciliteiten

Houtkachel

Een eerste indruk

360 graden foto

Plattegrond

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers