"your countryside break!"

Drostes Twente

Oerboerderij Erve Middelkamp

Oerboerderij Erve Middelkamp

Ideaal voor vriendengroepen en families en bijzondere "broedplaats" voor bedrijven!

De locatie beschikt standaard over 13 slaapkamers waarvan er zeven voor twee personen en zes voor één persoon zijn ingericht.

Op de oude deel van de boerderij zijn 10 bedsteekamers gemaakt. Vijf voor één persoon en vijf voor twee personen. Deze slaapkamers beschikken allemaal over een eigen douche maar delen de toiletten. Opgemaakte bedden, baddoeken e.d. zijn aanwezig.
In het oude voorhuis zijn op de verdieping nog eens twee tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer gemaakt. Deze hebben centrale douches en toilet.

Op de deel bevindt zich ook de grote compleet ingerichte keuken met vaatwasser en een enorme picknicktafel om met z’n allen aan te eten. In het oude voorhuis is de gezellige woonkamer met openhaardkachel. Er is voldoende openhaardhout aanwezig inclusief aanmaakhout. Buiten is een 'vuurplaats' waar een kampvuur gemaakt kan worden. Buitenmeubilair is aanwezig.

De oude hooizolder heeft een raam gekregen van 12 meter lang met een geweldig uitzicht en is beschikbaar voor vergaderingen en andere sessies zoals bijvoorbeeld yoga of trainingen.

 Sfeerimpressie

Onderstaand filmpje geeft de sfeerimpressie weer van een inspiratiemiddag georganiseerd in de Oerboerderij.

Prijzen, beschikbaarheid en boeken

*****
2 nachten - - - - -
3 nachten - - - - -
4 nachten - - - - -
5 nachten - - - - -
6 nachten - - - - -
7 nachten - - - - -

Kies uw vakantieperiode door op de prijs te klikken

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Prijs
Selecteer periode!

LET OP. Bij bovenstaande prijzen wordt nog € 19,00 per persoon extra berekend in de volgende boekingsstap. Dit zijn de flexibele kosten voor bedlinnen, handdoeken en schoonmaak!

Oerboerderij Erve Middelkamp

Op deze historisch mooie plek staat een typische Twentse boerderij (Jan Jans begin 1900) die helemaal getransformeerd is tot een groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen. Erve Middelkamp stoere plek geworden waar je terug kunt naar de essentie en waar je vooral jezelf kunt zijn. Alle opsmuk is weggelaten maar het is wel helemaal van deze tijd. Het is helemaal ingericht voor “samen”. Samen eten en samen praten rond het vuur. Bijzonder geschikt voor inspiratiesessies en thema-sessie waarbij men juist niet voor een 5 sterren omgeving gaat. Ook zeer geschikt voor familieweekenden en andere privégroepen.

Samen terug naar de essentie!

Faciliteiten

Houtkachel

Een eerste indruk

360 graden foto

Plattegrond

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers