Beleef Twente
Zakelijk overnachten

Lekker slapen
Ruime kamer in onze herberg
Lekker en gezond eten
Elke dag een gezonde maaltijd aan de stamtafel
Er even uit
Neem en fiets mee of ga lekker hardlopen

Zakelijk overnachten bij Droste’s in Twente

Zoek je regelmatig of af en toe een hotel voor een zakelijke overnachting in Twente? Dan ben je van harte welkom bij Droste's Herberg in Tubbergen. We zijn een eigenzinnige, hippe herberg met 20 kamers en een restaurant waar we koken met zoveel mogelijk producten uit de streek. Voor ozakelijke gasten die langere tijd verblijven is er een speciaal arrangement inclusief maaltijd. De herberg ligt centraal in Noord-Twente. Vanuit Enschede, Hengelo, Almelo, Hardenberg en omliggende plaatsen ben je zo in Tubbergen.

Herbergier Harald: "Eén van onze vaste zakelijke gasten noemde ons ooit 'het minst zakelijke zakenhotel van Twente'. Dat vinden we een groot compliment."

Het minst zakelijke zakenhotel in Twente

Het Droste’s zakenarrangement is inclusief:

  • Parkeerplaats
  • Ruime kamer met alle gemakken
  • Elke dag een verse maaltijd met lokale ingrediënten
  • Een fiets – voor als je de omgeving wilt verkennen
  • Een gezellig en huiselijk stamcafé met ‘locals’
  • Lekker ontbijt met streekproducten
  • WiFi

 

Eten aan de stamtafel

Speciaal voor onze zakelijke gasten is er de grote stamtafel. Hier kun je als eenling lekker aanschuiven als je dat wilt. Je kunt kiezen van de a la carte kaart met (streek)gerechten in alle prijsklassen.

Verrassend dichtbij

Droste’s Herberg is goed bereikbaar vanuit Enschede, Hengelo, Almelo, Hardenberg en omliggende steden. Vanaf de A1 is het slechts een kleine 20 minuten rijden. En dan ben je ook echt op een unieke plek.

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

De herberg ontvangt alweer enige tijd logiesgasten en vanaf 1 juni mag je ook weer dineren wanneer je geen hotelgast bent.

Vanwege het feit dat door de 1,5 meter policy de tafels veel verder uit elkaar moeten staan, we een maximum  aantal gasten mogen ontvangen en dat hotelgasten ook veelvuldig gebruik maken van het restaurant zijn de plekken voor niet-hotelgasten momenteel schaars.

Vandaar dat we voor het restaurant alleen telefonisch reserveringen aannemen en online boeken even niet mogelijk is! ( Tip: op zondag hebben we altijd weinig hotelgasten en dus meer plek voor niet-hotelgasten!)

Hotelgasten raden we aan om via onze site een kamer met half-pension te boeken (3 gangen a la carte) om zeker te zijn van een tafel in ons restaurant.

Alle goeds en tot gauw! 

Team Drostes Twente & Harald Droste