Beleef Twente
Zakelijk overnachten

Lekker slapen
Ruime kamer in onze herberg
Lekker en gezond eten
Elke dag een gezonde maaltijd aan de stamtafel
Er even uit
Neem en fiets mee of ga lekker hardlopen

Zakelijk overnachten bij Droste’s in Twente

Zoek je regelmatig of af en toe een hotel voor een zakelijke overnachting in Twente? Dan ben je van harte welkom bij Droste's Herberg in Tubbergen. We zijn een eigenzinnige, hippe herberg met 20 kamers en een restaurant waar we koken met zoveel mogelijk producten uit de streek. Voor ozakelijke gasten die langere tijd verblijven is er een speciaal arrangement inclusief maaltijd. De herberg ligt centraal in Noord-Twente. Vanuit Enschede, Hengelo, Almelo, Hardenberg en omliggende plaatsen ben je zo in Tubbergen.

Herbergier Harald: "Eén van onze vaste zakelijke gasten noemde ons ooit 'het minst zakelijke zakenhotel van Twente'. Dat vinden we een groot compliment."

Het minst zakelijke zakenhotel in Twente

Het Droste’s zakenarrangement is inclusief:

  • Parkeerplaats
  • Ruime kamer met alle gemakken
  • Elke dag een verse maaltijd met lokale ingrediënten
  • Een fiets – voor als je de omgeving wilt verkennen
  • Een gezellig en huiselijk stamcafé met ‘locals’
  • Lekker ontbijt met streekproducten
  • WiFi

 

Eten aan de stamtafel

Speciaal voor onze zakelijke gasten is er de grote stamtafel. Hier kun je als eenling lekker aanschuiven als je dat wilt. Je kunt kiezen van de a la carte kaart met (streek)gerechten in alle prijsklassen.

Verrassend dichtbij

Droste’s Herberg is goed bereikbaar vanuit Enschede, Hengelo, Almelo, Hardenberg en omliggende steden. Vanaf de A1 is het slechts een kleine 20 minuten rijden. En dan ben je ook echt op een unieke plek.

Lieve gasten,

Wij hebben het geluk dat wij als hotel nog steeds gasten mogen ontvangen en deze van een maaltijd  mogen voorzien!  We kunnen geen gasten meer in ons restaurant ontvangen die geen hotelgast zijn. Dit geldt voorlopig voor 4 weken vanaf 14 oktober.

We hebben dan nu ook automatisch alle tafelreserveringen en bijeenkomsten van niet-hotelgasten kosteloos geannuleerd voor deze periode!

Voor gasten die wel kunnen komen betekent dit wel dat we er samen voor moeten zorgen dat we aan de regels voldoen. We houden voldoende afstand van elkaar. Wij zorgen voor voldoende hygiëne en hebben de tafels verder uit elkaar staan.  Van onze hotelgasten verwachten we dat ze, net als wij,  mondkapjes dragen bij binnenkomst en bij bewegingen binnen de herberg. Meer dan 4 personen samen is niet toegestaan tenzij met kinderen uit één huishouden. Na 22 uur wordt er niet meer geserveerd!

Ook de gasten van de boerderijlodges blijven welkom in de lodges maar ook daar geldt maximaal 4 personen per lodge of anders bestaand uit 1 huishouden. Verder is ook hier het dragen van mondkapjes verplicht bij verplaatsingen buiten de lodge in de algemene ruimten.  Gasten uit de boerderijlodges kunnen geen gebruik maken van het restaurant in de herberg. Wel kunt u maaltijden bestellen en afhalen via https://drostes.myonline.store/

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Alle goeds en blijf gezond!

 Harald Droste & team