Beleef Twente
Zakelijk overnachten

Lekker slapen
Ruime kamer in onze herberg
Lekker en gezond eten
Elke dag een gezonde maaltijd aan de stamtafel
Er even uit
Neem en fiets mee of ga lekker hardlopen

Zakelijk overnachten bij Droste’s in Twente

Zoek je regelmatig of af en toe een hotel voor een zakelijke overnachting in Twente? Dan ben je van harte welkom bij Droste's Herberg in Tubbergen. We zijn een eigenzinnige, hippe herberg met 20 kamers en een restaurant waar we koken met zoveel mogelijk producten uit de streek. Voor ozakelijke gasten die langere tijd verblijven is er een speciaal arrangement inclusief maaltijd. De herberg ligt centraal in Noord-Twente. Vanuit Enschede, Hengelo, Almelo, Hardenberg en omliggende plaatsen ben je zo in Tubbergen.

Herbergier Harald: "Eén van onze vaste zakelijke gasten noemde ons ooit 'het minst zakelijke zakenhotel van Twente'. Dat vinden we een groot compliment."

Het minst zakelijke zakenhotel in Twente

Het Droste’s zakenarrangement is inclusief:

  • Parkeerplaats
  • Ruime kamer met alle gemakken
  • Elke dag een verse maaltijd met lokale ingrediënten
  • Een fiets – voor als je de omgeving wilt verkennen
  • Een gezellig en huiselijk stamcafé met ‘locals’
  • Lekker ontbijt met streekproducten
  • WiFi

 

Eten aan de stamtafel

Speciaal voor onze zakelijke gasten is er de grote stamtafel. Hier kun je als eenling lekker aanschuiven als je dat wilt. Je kunt kiezen van de a la carte kaart met (streek)gerechten in alle prijsklassen.

Verrassend dichtbij

Droste’s Herberg is goed bereikbaar vanuit Enschede, Hengelo, Almelo, Hardenberg en omliggende steden. Vanaf de A1 is het slechts een kleine 20 minuten rijden. En dan ben je ook echt op een unieke plek.

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team