Beleef Twente
Zakelijk overnachten

Lekker slapen
Ruime kamer in onze herberg
Lekker en gezond eten
Elke dag een gezonde maaltijd aan de stamtafel
Er even uit
Neem en fiets mee of ga lekker hardlopen

Zakelijk overnachten bij Droste’s in Twente

Zoek je regelmatig of af en toe een hotel voor een zakelijke overnachting in Twente? Dan ben je van harte welkom bij Droste's Herberg in Tubbergen. We zijn een eigenzinnige, hippe herberg met 20 kamers en een restaurant waar we koken met zoveel mogelijk producten uit de streek. Voor onze zakelijke gasten is er een speciaal arrangement inclusief maaltijd. De herberg ligt centraal in Noord-Twente. Vanuit Enschede, Hengelo, Almelo, Hardenberg en omliggende plaatsen ben je zo in Tubbergen.

Herbergier Harald: "Eén van onze vaste zakelijke gasten noemde ons ooit 'het minst zakelijke zakenhotel van Twente'. Dat vinden we een groot compliment."

Het minst zakelijke zakenhotel in Twente

Het Droste’s zakenarrangement is inclusief:

  • Parkeerplaats
  • Ruime kamer met alle gemakken
  • Elke dag een verse maaltijd met lokale ingrediënten
  • Een fiets – voor als je de omgeving wilt verkennen
  • Een gezellig en huiselijk stamcafé met ‘locals’
  • Lekker ontbijt met streekproducten
  • WiFi

 

Eten aan de stamtafel

Van zondag tot en met donderdag serveren wij aan onze grote stamtafel in het restaurant een dagelijks wisselend dagmenu bestaande uit een verse soep en een hoofdgerecht met koffie na. Ideaal voor de zakenreiziger die veel onderweg is en niet elke avond een compleet 3-gangen menu wenst.

Verrassend dichtbij

Droste’s Herberg is goed bereikbaar vanuit Enschede, Hengelo, Almelo, Hardenberg en omliggende steden. Vanaf de A1 is het slechts een kleine 20 minuten rijden. En dan ben je ook echt op een unieke plek.

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

Met ingang van direct zijn alle eet- en drinkgelegenheden gesloten voor publiek op last van de overheid. Helaas valt Drostes Twente hier ook voor een deel onder. 

Vanaf 16 maart is de Herberg (hotel) helaas gesloten voor de duur wat is voorgeschreven door onze overheid. 

Met ingang van zondag avond 29 maart worden helaas ook onze boerderijlodges gesloten wegens een noodverordening in Twente. Voorlopig tot 6 april.

Onze aangepaste annuleringsvoorwaarden i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus vindt u hier en wij zijn momenteel het best te bereiken  per mail op info@drostes.nl.  Alle goeds en tot gauw!

Team Drostes Twente & Harald Droste