De Herberg

Goed eten en slapen, ontmoeten

Tubbergen

  • 20 fijne kamers
  • Bistronomie met café
  • Biergarten in de zomer
  • Wintertuin met haardvuur in de winter

Oerboerderij

Samen jezelf zijn op een geweldige plek

De Lutte ( 20 personen )
met familie, vrienden of collega’s

Boerderijlodges

Stoer overnachten met je gezin

Beuningen( 4x4 personen )
Delden( 4x4 en 1x8 personen )
Hezingen( 4x4 personen )
Nutter( 1x2 en 2x4 personen )
Langeveen( 16 personen )
Mander( 2x5 personen)
*( extra bed overal mogelijk)

Landschaplodge

Het landschap rondom

Nutter( 2 personen )

Binnenkort!

Drostes » Het concept

Het concept

De LandschapLodge® is een accommodatie voor iedereen die een paar dagen midden in de natuur wil verblijven. Genieten van de opkomende zon, de vogels horen zingen, de natuur ruiken en 's avonds vanuit je eigen lodge de zon weer zien ondergaan. De landschaplodge is voor maximaal 2 personen. Dit is de eerste van een serie van meerdere lodges verspreid over Noord-Oost Twente die uiteindelijk samen het landschaphotel moeten gaan vormen. Ontmoetingen, zoals bijvoorbeeld samen eten, gaan plaatsvinden bij boeren in de omgeving. Via een app worden gasten en boeren dan aan elkaar gekoppeld en kun je samen met andere gasten "mee-eten" aan de keukentafel. Deze lodge is de eerste toepassing van een nieuw ontwikkeld autarkisch en hoogwaardig gebouwconcept.

De fraai vormgegeven lodge bestaat uit vier gekoppelde componenten die met de ‘rug’ tegen elkaar worden geplaatst. Zo ontstaat er een 360 graden panorama over het landschap. Door het toepassen van duurzame en natuurlijke materialen in zowel gevel als constructie bestaat er een eenheid tussen lodge en omgeving.

De autarkie van de lodge zorgt ervoor dat er geen aansluitingen op nutsvoorzieningen nodig zijn. Dit maakt het mogelijk om de lodge op iedere locatie te plaatsen.

De LandschapLodge® wordt prefab, onder geconditioneerde omstandigheden, in de fabriek gemaakt en kan in één dag op locatie geplaatst worden, waaronder op het water. Bij ondiep water wordt er gebruik gemaakt van schroefpalen en bij diep water wordt de lodge op pontons geplaatst.

Altijd het beste uit de buurt!

Bij Droste's restaurant werken we zoveel mogelijk met Twentse boeren die onze ingrediënten leveren. Zo worden onze biologische groenten verbouwd door Jan Niemeijer van het Groene Spoor uit Rossum (ov). Jan houdt van de grond en de dieren die er op leven. Stikstof en bestrijdingsmiddelen zullen nooit op zijn akkers gebruikt worden. Hij zorgt zelf voor een perfecte humus om zijn land te bemesten. De vleesrunderen voor Droste's staan op de boerderij van Peter oude Luttikhuis op wandelafstand van de herberg evenals  de Bunte Bentheimer varkens van De Feijterhof. Totale controle over de voedselketen

Droste’s herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!

Twentepad, de leukste wandeling van Nederland

Het Twentepad loopt langs de herberg. Ideaal dus om een etappe van deze 3-daagse wandeling te lopen. Van de herberg tot het pittoreske Ootmarsum is het 18 kilometer.  U wandelt over de stuwwal van Ootmarsum met de Galgenberg en de Kuiperberg, door het dal van Mosbeek en door het Springendal waar het water uit de grond borrelt. Een hele afwisselende wandeling met beekjes, heidevelden, glooiingen, loof- en naaldbossen en met als toetje de aankomst in Ootmarsum met zijn leuke terrasjes en galerieën. Daarna neemt u buslijn 64 die u weer tot voor het hotel brengt!