Beleef Twente

nieuws

Het passieconcert van het Twentse kamerkoor Mardi le Vingt

Het Twents Kamerkoor Mardi le Vingt geeft een Passieconcert. Onder leiding van dirigent Herman Koops vertolkt het koor ‘Die sieben letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze’ van Franz Joseph Haydn. Medewerking wordt verleend door de solisten Astrid Koopman, Kristin Nijhuis, Jef Horsthuis en Dirk Slot. Tevens werken vijf strijkers van het Nederlands Begeleidingsorkest mee aan dit Passieconcert. De uitvoering van één van Haydns meesterwerken is op zondag 9 april en begin om 15.00 uur in de Pancratiusbasiliek in Tubbergen. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij de leden van Mardi le Vingt en kosten 10 euro. Aan de kerk zijn de entreekaarten 12 euro.

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team