Beleef Twente

nieuws

Het passieconcert van het Twentse kamerkoor Mardi le Vingt

Het Twents Kamerkoor Mardi le Vingt geeft een Passieconcert. Onder leiding van dirigent Herman Koops vertolkt het koor ‘Die sieben letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze’ van Franz Joseph Haydn. Medewerking wordt verleend door de solisten Astrid Koopman, Kristin Nijhuis, Jef Horsthuis en Dirk Slot. Tevens werken vijf strijkers van het Nederlands Begeleidingsorkest mee aan dit Passieconcert. De uitvoering van één van Haydns meesterwerken is op zondag 9 april en begin om 15.00 uur in de Pancratiusbasiliek in Tubbergen. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij de leden van Mardi le Vingt en kosten 10 euro. Aan de kerk zijn de entreekaarten 12 euro.

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

De herberg ontvangt alweer enige tijd logiesgasten en vanaf 1 juni mag je ook weer dineren wanneer je geen hotelgast bent.

Vanwege het feit dat door de 1,5 meter policy de tafels veel verder uit elkaar moeten staan, we een maximum  aantal gasten mogen ontvangen en dat hotelgasten ook veelvuldig gebruik maken van het restaurant zijn de plekken voor niet-hotelgasten momenteel schaars.

Vandaar dat we voor het restaurant alleen telefonisch reserveringen aannemen en online boeken even niet mogelijk is! ( Tip: op zondag hebben we altijd weinig hotelgasten en dus meer plek voor niet-hotelgasten!)

Hotelgasten raden we aan om via onze site een kamer met half-pension te boeken (3 gangen a la carte) om zeker te zijn van een tafel in ons restaurant.

Alle goeds en tot gauw! 

Team Drostes Twente & Harald Droste