Beleef Twente

nieuws

Het passieconcert van het Twentse kamerkoor Mardi le Vingt

Het Twents Kamerkoor Mardi le Vingt geeft een Passieconcert. Onder leiding van dirigent Herman Koops vertolkt het koor ‘Die sieben letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze’ van Franz Joseph Haydn. Medewerking wordt verleend door de solisten Astrid Koopman, Kristin Nijhuis, Jef Horsthuis en Dirk Slot. Tevens werken vijf strijkers van het Nederlands Begeleidingsorkest mee aan dit Passieconcert. De uitvoering van één van Haydns meesterwerken is op zondag 9 april en begin om 15.00 uur in de Pancratiusbasiliek in Tubbergen. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij de leden van Mardi le Vingt en kosten 10 euro. Aan de kerk zijn de entreekaarten 12 euro.

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

Met ingang van direct zijn alle eet- en drinkgelegenheden gesloten voor publiek op last van de overheid. Helaas valt Drostes Twente hier ook voor een deel onder. 

Vanaf 16 maart is de Herberg (hotel) helaas gesloten voor de duur wat is voorgeschreven door onze overheid. 

Met ingang van zondag avond 29 maart zijn helaas ook onze boerderijlodges gesloten wegens een noodverordening in Twente. De einddatum van deze verordening verschilt per gemeente en deze geldt sowieso tot 6 april.  

Onze aangepaste annuleringsvoorwaarden i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus vindt u hier en wij zijn momenteel het best te bereiken  per mail op info@drostes.nl.  Alle goeds en tot gauw!

Team Drostes Twente & Harald Droste