Beleef Twente

nieuws

Het passieconcert van het Twentse kamerkoor Mardi le Vingt

Het Twents Kamerkoor Mardi le Vingt geeft een Passieconcert. Onder leiding van dirigent Herman Koops vertolkt het koor ‘Die sieben letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze’ van Franz Joseph Haydn. Medewerking wordt verleend door de solisten Astrid Koopman, Kristin Nijhuis, Jef Horsthuis en Dirk Slot. Tevens werken vijf strijkers van het Nederlands Begeleidingsorkest mee aan dit Passieconcert. De uitvoering van één van Haydns meesterwerken is op zondag 9 april en begin om 15.00 uur in de Pancratiusbasiliek in Tubbergen. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij de leden van Mardi le Vingt en kosten 10 euro. Aan de kerk zijn de entreekaarten 12 euro.

Lieve gasten,

Hotels in Nederland mogen vanaf 15 december alleen logies aanbieden volgens de nieuwe corona regels. We zijn gewoon open. We serveren een ontbijtpakket en maaltijden om af te halen. Dit kan worden genuttigd op de kamer. 

Onze boerderijlodges in Twente zijn en blijven ook open. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je. 

Maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg kan elke dag van de week via onze webshop hier op de homepage.

 Namens het Drostes team wensen we iedereen warmte, gezelligheid en veel gezondheid toe voor 2021. 

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Hartelijke groet,  Harald Droste & team