De Herberg

Goed eten en slapen, ontmoeten

Tubbergen

  • 20 fijne kamers
  • Bistronomie met café
  • Biergarten in de zomer
  • Wintertuin met haardvuur in de winter

Oerboerderij

Samen jezelf zijn op een geweldige plek

De Lutte ( 20 personen )
met familie, vrienden of collega’s

Boerderijlodges

Stoer overnachten met je gezin

Beuningen( 3x4 personen )
Delden( 4x4 en 1x8 personen )
Hezingen( 4x4 personen )
Nutter( 1x2 en 2x4 personen )
Langeveen( 16 personen )
Mander( 2x5 personen)
*( extra bed overal mogelijk)

Landschapkamer

Even helemaal niets!

De Bölte
Nutter( 2 personen )
Drostes » Hotel Twente » Op zoek naar een hotel in Almelo? Kom logeren bij Droste’s!

Op zoek naar een hotel in Almelo? Kom logeren bij Droste’s!

Na een volgeplande dag behoefte aan een ander uitzicht dan stadsbeton? Vlakbij Almelo, en echt een hotel om even tot rust te komen.

Steeds vaker mogen wij ook gasten verwelkomen die voor zakelijke afspraken in Almelo moeten zijn, maar kiezen voor ons hotel even verderop. Na een dag met een volle agenda is het heerlijk om het stadse Almelo te ontvluchten naar het Twentse platteland en het comfort van ons design hotel. Daar rij je graag tien kilometer voor om. Gun uzelf de ontspanning en het comfort van ons hotel op het mooie Twentse platteland. Wij zien u graag in Droste's Herberg!

Dineren & drinken

Onze gelagkamer is eigentijds, maar straalt nog steeds de gezelligheid en informele sfeer uit van weleer. Hier kunt u heerlijk aan de stamtafel de krant lezen, een aperitief of drankje nemen bij de haard, of op de veranda genieten van het uitzicht. Dat dit uitzicht groener is dan vanuit welk hotel in Almelo ook, hoeven we u vast niet uit te leggen. Hier kunt u ook genieten van een eenvoudige maaltijd, of van onze befaamde borrelplank met worst en kaas uit de regio.

Aansluitend kunt u aanschuiven voor een (h)eerlijk diner in ons restaurant. Toegankelijk, in bistro stijl, met een voortreffelijke keuken. Er wordt gekookt volgens de seizoenen, met producten van uitmuntende kwaliteit van lokale boeren en telers. Het restaurant werd niet voor niets beloond met een Bib Gourmand.

De luxe van eenvoud

Ook voor het comfort van de hotelkamers hoeft u niet in Almelo te blijven. Onze kamers zijn eenvoudig maar zeer comfortabel, het zal u aan niets ontbreken. Stuk voor stuk smaakvol ingericht, met oog voor uw welzijn en ontspanning. De bedden zijn van uitstekende kwaliteit en elke kamer beschikt over een eigen sanitaire unit. Zo kunt u 's morgens weer fris en vol energie aan de slag!

Twentse gastvrijheid in het minst zakelijke hotel van Twente

De mensen in ons hotel net buiten Almelo zijn gastvrij en staan graag voor u klaar. Service zit ons in het bloed en onze glimlach is oprecht. Maak bij Droste's Herberg kennis met onvervalste Twentse gastvrijheid. Vandaar dat wij ook wel het minst zakelijke hotel van Twente worden genoemd.

Ons mooie hotel in het hart van Twente is de hedendaagse versie van de aloude herberg. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, waar het goed eten en drinken is, en waar je vervolgens prettig de nacht doorbrengt. Authentieke elementen zijn bewaard gebleven, de gemoedelijkheid en gezelligheid zijn als weleer en worden door onze gasten zeer gewaardeerd.

Meer informatie & boekingen: Droste's HerbergTags:

Droste’s herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!