De Herberg

Goed eten en slapen, ontmoeten

Tubbergen

  • 20 fijne kamers
  • Bistronomie met café
  • Biergarten in de zomer
  • Wintertuin met haardvuur in de winter

Oerboerderij

Samen jezelf zijn op een geweldige plek

De Lutte ( 20 personen )
met familie, vrienden of collega’s

Boerderijlodges

Stoer overnachten met je gezin

Beuningen( 3x4 personen )
Delden( 4x4 en 1x8 personen )
Hezingen( 4x4 personen )
Nutter( 1x2 en 2x4 personen )
Langeveen( 16 personen )
Mander( 2x5 personen)
*( extra bed overal mogelijk)

Landschapkamer

Even helemaal niets!

De Bölte
Nutter( 2 personen )
Drostes » Hotel Twente » Hotel in Almelo

Hotel in Almelo

Voor uw werk meerdere dagen naar Almelo en op zoek naar een hotel? Wij nodigen u van harte uit in ons gemoedelijke boutique hotel, op een steenworp afstand van Almelo.

Stelt u zich eens voor dat u na een dag hard werken, een volle agenda, drukke bijeenkomsten, een seminar of presentatie de drukte van het stadse Almelo achter u kunt laten en kunt vertrekken naar het mooiste stukje van Twente. Op slechts een kilometer of tien rijden van Almelo vindt u de landelijke gemeente Tubbergen. Daar bevindt zich Droste's hotel, midden in de prachtige natuur van Noordoost-Twente.

drosteskaartdia hotel in almeloOp steenworp afstand van Almelo

Droste's Herberg onderscheidt zich niet alleen van de hotels in Almelo door de unieke ligging, maar ook door de gemoedelijke sfeer en Twentse gastvrijheid. Onze mensen zullen er alles aan doen om u een relaxed en aangenaam verblijf te bezorgen. Bij Droste's ervaart u persoonlijke aandacht, de glimlach is oprecht.
Om de dag van u af te laten glijden kunt u een wandeling maken in de omgeving van het hotel. Maar u kunt ook met een drankje op de veranda plaatsnemen om te genieten van het uitzicht, of lekker voor de haard komen zitten in de 'hoeskamer'.

 

(H)eerlijk restaurant

Hebt u ondertussen honger gekregen, dan kunt u zó aanschuiven in ons gezellige restaurant. De keukenbrigade bereidt hier een heerlijk lokaal diner voor u. Een groot deel van de ingrediënten komt uit de directe omgeving van het hotel, van leveranciers die we persoonlijk kennen. Zo komt ons rundvlees bijvoorbeeld van de boerderij van Peter Oude Luttikhuis, een paar kilometer van ons hotel.
Ook voor het comfort van de hotelkamers kunt u Almelo met een gerust hart achter u laten. In ons hotel vindt u met zorg ingerichte kamers, met elk eigen sanitair en comfortabele bedden. Voor stijlvol overnachten in een hotel nabij Almelo hoeft u dus niet verder te zoeken. Graag tot ziens bij Droste's Herberg in Tubbergen!Droste’s herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!