"your countryside break!"

Drostes Twente
De Bölte
Onze eerste landschapkamer staat achter op het erf van een boerderij en kijkt uit over de Nutter es bij Ootmarsum. Dit “tiny house” is helemaal energie neutraal en kan daardoor op de mooiste plekken worden geplaatst. De landschapkamer is bedoeld voor mensen die even helemaal niets willen. Lekker uitslapen, eindelijk dat boek uitlezen of gewoon een goed gesprek bij de openhaardkachel op de veranda.  Je kunt er niet koken maar er zijn wel koffie en thee faciliteiten en er staat een koelkastje. U bent ook even offline, er is geen WI-FI en geen TV in de landschapkamer. 

Prijzen, beschikbaarheid en boeken

*****
2 nachten - - - - -
3 nachten - - - - -
4 nachten - - - - -
5 nachten - - - - -
6 nachten - - - - -
7 nachten - - - - -

Kies uw vakantieperiode door op de prijs te klikken

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Prijs
Selecteer periode!

Vermelde prijzen zijn prijzen per lodge en niet per persoon!
Dit zijn de prijzen die u ook daadwerkelijk betaalt!

De Bölte

De Landschapkamer is een hotelkamer midden in het landschap. Grote glazen wanden rondom bieden een optimale beleving van het omliggende landschap. Houten panelen laten de Landschapkamer opgaan in het landschap en bieden privacy. Het houten interieur is strak en tijdloos en geeft het typische Droste-gevoel. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met prima douche, een zitkamer en en veranda met houtkachel. Huisdieren zijn niet toegestaan op deze locatie.

Klik op de button om te boeken. Als u 1 nacht in de landschapkamer wilt logeren vragen wij u contact op te nemen met onze receptie. Per telefoon op 0546 621264 of per mail info@drostes.nl.  

Faciliteiten

Houtkachel

Een eerste indruk

360 graden foto

Plattegrond

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers