Beleef Twente

nieuws

Lazy Sunday met een sportief tintje

Ook in deze tijd is bewegen leuk en gezond. Daarom hebben we bij Drostes de culinaire en sportieve koppen bij elkaar gestoken. En zo is de Lazy Sunday wandeling tot stand gekomen.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 27,50 per persoon. Je kunt betalen in de Herberg.

Lazy Sunday met een sportief tintje

Het werkt als volgt: je bestelt je Lazy Sunday arrangement via deze pagina en dan kom je aanstaande zondag gezellig naar de herberg om je wandeling te starten. Dit zit er in het Lazy Sunday arrangement:

  • Een beschreven wandeling vanaf de Herberg (waar je kunt parkeren) van 5 of 10 kilometer.
  • Een koffie of cappuccino 'to go'. Met een lekkere kokosmakroon en een bitterkoekje.
  • Een hartig snoeppakketje voor onderweg.
  • Ondertussen bereidt Hans met zijn team jouw avondeten voor, dat klaarstaat om mee te nemen als je terugkomt. De gerechten kun je meenemen naar huis en daar klaarmaken/opwarmen. Je kunt binnen 20 minuten aan tafel.
  • We doen bij iedere bestelling een Drostes roggebol met gezouten boter. Lekker om te delen als voorafje.
  • Terwijl wij je avondmaal inpakken krijg je van ons een beker glühwein. De kachel buiten brandt dus daar kun je even je handen warmen.
  • Kinderen worden geheel volgens de traditie in het bos achtergelaten. Dus er is geen kindermenu. Mochten ze in een enkel geval toch het bos weten te ontvluchten dan kunnen ze in samenspraak met onze kok een heerlijk gerecht samenstellen.

Lieve gasten,

Wij hebben het geluk dat wij als hotel nog steeds gasten mogen ontvangen en deze van een maaltijd  mogen voorzien!  We kunnen geen gasten meer in ons restaurant ontvangen die geen hotelgast zijn. Dit geldt voorlopig voor 4 weken vanaf 14 oktober.

We hebben dan nu ook automatisch alle tafelreserveringen en bijeenkomsten van niet-hotelgasten kosteloos geannuleerd voor deze periode!

Voor gasten die wel kunnen komen betekent dit wel dat we er samen voor moeten zorgen dat we aan de regels voldoen. We houden voldoende afstand van elkaar. Wij zorgen voor voldoende hygiëne en hebben de tafels verder uit elkaar staan.  Van onze hotelgasten verwachten we dat ze, net als wij,  mondkapjes dragen bij binnenkomst en bij bewegingen binnen de herberg. Meer dan 4 personen samen is niet toegestaan tenzij met kinderen uit één huishouden. Na 22 uur wordt er niet meer geserveerd!

Ook de gasten van de boerderijlodges blijven welkom in de lodges maar ook daar geldt maximaal 4 personen per lodge of anders bestaand uit 1 huishouden. Verder is ook hier het dragen van mondkapjes verplicht bij verplaatsingen buiten de lodge in de algemene ruimten.  Gasten uit de boerderijlodges kunnen geen gebruik maken van het restaurant in de herberg. Wel kunt u maaltijden bestellen en afhalen via https://drostes.myonline.store/

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Alle goeds en blijf gezond!

 Harald Droste & team