Beleef Twente

nieuws

Lazy Sunday met een sportief tintje

Ook in deze tijd is bewegen leuk en gezond. Daarom hebben we bij Drostes de culinaire en sportieve koppen bij elkaar gestoken. En zo is de Lazy Sunday wandeling tot stand gekomen.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 25,00 per persoon. Je kunt betalen in de Herberg.

Lazy Sunday met een sportief tintje

Het werkt als volgt: je bestelt je Lazy Sunday arrangement via deze pagina en dan kom je aanstaande zondag gezellig naar de herberg om je wandeling te starten. Dit zit er in het Lazy Sunday arrangement:

  • Een beschreven wandeling vanaf de Herberg (waar je kunt parkeren) van 5 of 8 kilometer.
  • Een koffie of cappuccino 'to go'. Met een lekkere kokosmakroon en een bitterkoekje.
  • Een hartig snoeppakketje voor onderweg.
  • Ondertussen bereidt Hans met zijn team jouw avondeten voor, dat klaarstaat om mee te nemen als je terugkomt. De gerechten kun je meenemen naar huis en daar klaarmaken/opwarmen. Je kunt binnen 20 minuten aan tafel.
  • We doen bij iedere bestelling een Drostes roggebol met gezouten boter. Lekker om te delen als voorafje.
  • Kinderen worden geheel volgens de traditie in het bos achtergelaten. Dus er is geen kindermenu. Mochten ze in een enkel geval toch het bos weten te ontvluchten dan kunnen ze in samenspraak met onze kok een heerlijk gerecht samenstellen.

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team