Beleef Twente

Leerling Bediening

Leerling Bediening

Restaurantdier, Kastelein in opleiding gezocht!
Drostes Herberg en Bistronomie zoekt een leerling gastvrouw- of heer in een prachtig bedrijf en hecht team.
 
Drostes Herberg; al jaren een begrip in Tubbergen. Onze chef kookt met de seizoenen en met lokale producten. We houden van goed eten zónder fratsen. Ons restaurantteam zoekt versterking voor het komende schooljaar.  

Krijg jij energie van je gasten? Elke gast gaat met een goed gevoel naar huis? Dan heb jij het Droste’s DNA…en nodigen we je uit contact met ons op te nemen voor een goed gesprek.

We verwachten dat je flexibel bent en beschikbaar op de belangrijke dagen in de week. Als leerling bediening heb je een belangrijke rol in het team en voor het bedrijf. Jij bent het gezicht van de zaak je bent daarom ook gastvrij en representatief. Je passie is om jouw gasten een onvergetelijke avond te geven. Je speelt in op wisselende situaties en bent stressbestendig.

Drostes Herberg ligt net buiten Tubbergen. Vervoer is belangrijk. 

Wie ben jij?

Dagelijks ben jij bezig met jouw gasten, je ziet kansen en je bent gedreven. Daarnaast deel jij onze passie voor de streekgebonden keuken, kortom lekker en eerlijk eten. Je krijgt veel vrijheid je rol in te vullen. Daarentegen ook veel verantwoordelijkheid als jij dit wilt. 

Arbeidsvoorwaarden

Drostes Herberg volgt de Horeca CAO. We werken een 4 daagse werkweek. Het rooster wordt in overleg met jou opgesteld. Ons team is hecht en flexibel. Reiskosten worden vergoed op basis van de praktische reiskostenregeling.

LET OP: afhankelijk van jouw situatie is een tegemoetkoming in de scholingskosten bespreekbaar! 

Soort dienstverband: fulltime, parttime, bepaalde tijd. 

Solliciteer nu

Lieve gasten,

Wij hebben het geluk dat wij als hotel nog steeds gasten mogen ontvangen en deze van een maaltijd  mogen voorzien!  We kunnen geen gasten meer in ons restaurant ontvangen die geen hotelgast zijn. Dit geldt voorlopig voor 4 weken vanaf 14 oktober.

We hebben dan nu ook automatisch alle tafelreserveringen en bijeenkomsten van niet-hotelgasten kosteloos geannuleerd voor deze periode!

Voor gasten die wel kunnen komen betekent dit wel dat we er samen voor moeten zorgen dat we aan de regels voldoen. We houden voldoende afstand van elkaar. Wij zorgen voor voldoende hygiëne en hebben de tafels verder uit elkaar staan.  Van onze hotelgasten verwachten we dat ze, net als wij,  mondkapjes dragen bij binnenkomst en bij bewegingen binnen de herberg. Meer dan 4 personen samen is niet toegestaan tenzij met kinderen uit één huishouden. Na 22 uur wordt er niet meer geserveerd!

Ook de gasten van de boerderijlodges blijven welkom in de lodges maar ook daar geldt maximaal 4 personen per lodge of anders bestaand uit 1 huishouden. Verder is ook hier het dragen van mondkapjes verplicht bij verplaatsingen buiten de lodge in de algemene ruimten.  Gasten uit de boerderijlodges kunnen geen gebryuik maken van het restaurant in de herberg. Wel kunt u maaltijden bestellen en afhalen via www.drostes.nl.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Alle goeds en blijf gezond!

 Harald Droste & team