Beleef Twente

Leerling Bediening

Leerling Bediening

Restaurantdier, Kastelein in opleiding gezocht!
Drostes Herberg en Bistronomie zoekt een leerling gastvrouw- of heer in een prachtig bedrijf en hecht team.
 
Drostes Herberg; al jaren een begrip in Tubbergen. Onze chef kookt met de seizoenen en met lokale producten. We houden van goed eten zónder fratsen. Ons restaurantteam zoekt versterking voor het komende schooljaar.  

Krijg jij energie van je gasten? Elke gast gaat met een goed gevoel naar huis? Dan heb jij het Droste’s DNA…en nodigen we je uit contact met ons op te nemen voor een goed gesprek.

We verwachten dat je flexibel bent en beschikbaar op de belangrijke dagen in de week. Als leerling bediening heb je een belangrijke rol in het team en voor het bedrijf. Jij bent het gezicht van de zaak je bent daarom ook gastvrij en representatief. Je passie is om jouw gasten een onvergetelijke avond te geven. Je speelt in op wisselende situaties en bent stressbestendig.

Drostes Herberg ligt net buiten Tubbergen. Vervoer is belangrijk. 

Wie ben jij?

Dagelijks ben jij bezig met jouw gasten, je ziet kansen en je bent gedreven. Daarnaast deel jij onze passie voor de streekgebonden keuken, kortom lekker en eerlijk eten. Je krijgt veel vrijheid je rol in te vullen. Daarentegen ook veel verantwoordelijkheid als jij dit wilt. 

Arbeidsvoorwaarden

Drostes Herberg volgt de Horeca CAO. We werken een 4 daagse werkweek. Het rooster wordt in overleg met jou opgesteld. Ons team is hecht en flexibel. Reiskosten worden vergoed op basis van de praktische reiskostenregeling.

LET OP: afhankelijk van jouw situatie is een tegemoetkoming in de scholingskosten bespreekbaar! 

Soort dienstverband: fulltime, parttime, bepaalde tijd. 

Solliciteer nu

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

De herberg ontvangt alweer enige tijd logiesgasten en vanaf 1 juni mag je ook weer dineren wanneer je geen hotelgast bent.

Vanwege het feit dat door de 1,5 meter policy de tafels veel verder uit elkaar moeten staan, we een maximum  aantal gasten mogen ontvangen en dat hotelgasten ook veelvuldig gebruik maken van het restaurant zijn de plekken voor niet-hotelgasten momenteel schaars.

Vandaar dat we voor het restaurant alleen telefonisch reserveringen aannemen en online boeken even niet mogelijk is! ( Tip: op zondag hebben we altijd weinig hotelgasten en dus meer plek voor niet-hotelgasten!)

Hotelgasten raden we aan om via onze site een kamer met half-pension te boeken (3 gangen a la carte) om zeker te zijn van een tafel in ons restaurant.

Alle goeds en tot gauw! 

Team Drostes Twente & Harald Droste