Beleef Twente

Leerling Kok

Leerling Kok

Functieomschrijving

Voor het komende leerjaar hebben we een vacature voor een Leerling Kok in onze keuken.

De beste (biologische) producten uit Twente! Ons restaurant kan men het best omschrijven als "bistronomie". De combinatie van een eerlijke keuken en een ongedwongen sfeer. Onze chefkok Hans ter Huurne kookt met de seizoenen en met voornamelijk producten uit Twente. Drostes Herberg heeft een Bib Gourmand erkenning van Michelin. Onze keuken brigade bestaat uit een gezellig en hecht team. Droste's Herberg bevindt zich net buiten Tubbergen. Zie jij jezelf al werken in ons bedrijf? Kijk op www.drostes.nl voor meer informatie.

Taken en verantwoordelijkheden

Als leerling kok werk je volledig mee in onze keukenbrigade. Ons restaurant is 7 dagen per week geopend van 12 tot 21 uur. Je leert veel en krijg voldoende vrijheid om zelf ideeën aan te dragen. Naast het werken in de keuken leer je ook samenwerken met andere afdelingen binnen de Herberg. Verantwoordelijkheden zijn helemaal afhankelijk van kennis, kunde en inzet.

Kwalificaties en vaardigheden

- Je bent creatief en je kookt met passie

- Je bent een teamspeler

- Je bent zelfstandig van nature en je denkt mee

- Je hebt er geen probleem mee om in een open keuken te werken

- Je bent gastvrij en krijgt energie van jouw werk

- Je beschikt over vervoer

Arbeidsvoorwaarden

Drostes Herberg volgt de Horeca CAO. We werken een 4 daagse werkweek. Het rooster wordt in overleg met jou opgesteld. Reiskosten worden vergoed op basis van de praktische reiskostenregeling.

LET OP: afhankelijk van jouw situatie is een tegemoetkoming in de scholingskosten bespreekbaar! 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Solliciteer nu

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

De herberg ontvangt alweer enige tijd logiesgasten en vanaf 1 juni mag je ook weer dineren wanneer je geen hotelgast bent.

Vanwege het feit dat door de 1,5 meter policy de tafels veel verder uit elkaar moeten staan, we een maximum  aantal gasten mogen ontvangen en dat hotelgasten ook veelvuldig gebruik maken van het restaurant zijn de plekken voor niet-hotelgasten momenteel schaars.

Vandaar dat we voor het restaurant alleen telefonisch reserveringen aannemen en online boeken even niet mogelijk is! ( Tip: op zondag hebben we altijd weinig hotelgasten en dus meer plek voor niet-hotelgasten!)

Hotelgasten raden we aan om via onze site een kamer met half-pension te boeken (3 gangen a la carte) om zeker te zijn van een tafel in ons restaurant.

Alle goeds en tot gauw! 

Team Drostes Twente & Harald Droste