Beleef Twente

Leerling Kok

Leerling Kok

Functieomschrijving

Voor het komende leerjaar hebben we een vacature voor een Leerling Kok in onze keuken.

De beste (biologische) producten uit Twente! Ons restaurant kan men het best omschrijven als "bistronomie". De combinatie van een eerlijke keuken en een ongedwongen sfeer. Onze chefkok Hans ter Huurne kookt met de seizoenen en met voornamelijk producten uit Twente. Drostes Herberg heeft een Bib Gourmand erkenning van Michelin. Onze keuken brigade bestaat uit een gezellig en hecht team. Droste's Herberg bevindt zich net buiten Tubbergen. Zie jij jezelf al werken in ons bedrijf? Kijk op www.drostes.nl voor meer informatie.

Taken en verantwoordelijkheden

Als leerling kok werk je volledig mee in onze keukenbrigade. Ons restaurant is 7 dagen per week geopend van 12 tot 21 uur. Je leert veel en krijg voldoende vrijheid om zelf ideeën aan te dragen. Naast het werken in de keuken leer je ook samenwerken met andere afdelingen binnen de Herberg. Verantwoordelijkheden zijn helemaal afhankelijk van kennis, kunde en inzet.

Kwalificaties en vaardigheden

- Je bent creatief en je kookt met passie

- Je bent een teamspeler

- Je bent zelfstandig van nature en je denkt mee

- Je hebt er geen probleem mee om in een open keuken te werken

- Je bent gastvrij en krijgt energie van jouw werk

- Je beschikt over vervoer

Arbeidsvoorwaarden

Drostes Herberg volgt de Horeca CAO. We werken een 4 daagse werkweek. Het rooster wordt in overleg met jou opgesteld. Reiskosten worden vergoed op basis van de praktische reiskostenregeling.

LET OP: afhankelijk van jouw situatie is een tegemoetkoming in de scholingskosten bespreekbaar! 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Solliciteer nu

Lieve gasten,

Wij hebben het geluk dat wij als hotel nog steeds gasten mogen ontvangen en deze van een maaltijd  mogen voorzien!  We kunnen geen gasten meer in ons restaurant ontvangen die geen hotelgast zijn. Dit geldt voorlopig voor 4 weken vanaf 14 oktober.

We hebben dan nu ook automatisch alle tafelreserveringen en bijeenkomsten van niet-hotelgasten kosteloos geannuleerd voor deze periode!

Voor gasten die wel kunnen komen betekent dit wel dat we er samen voor moeten zorgen dat we aan de regels voldoen. We houden voldoende afstand van elkaar. Wij zorgen voor voldoende hygiëne en hebben de tafels verder uit elkaar staan.  Van onze hotelgasten verwachten we dat ze, net als wij,  mondkapjes dragen bij binnenkomst en bij bewegingen binnen de herberg. Meer dan 4 personen samen is niet toegestaan tenzij met kinderen uit één huishouden. Na 22 uur wordt er niet meer geserveerd!

Ook de gasten van de boerderijlodges blijven welkom in de lodges maar ook daar geldt maximaal 4 personen per lodge of anders bestaand uit 1 huishouden. Verder is ook hier het dragen van mondkapjes verplicht bij verplaatsingen buiten de lodge in de algemene ruimten.  Gasten uit de boerderijlodges kunnen geen gebryuik maken van het restaurant in de herberg. Wel kunt u maaltijden bestellen en afhalen via www.drostes.nl.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Alle goeds en blijf gezond!

 Harald Droste & team