4-7 januari 2024 – Inner Peace Retreat

4-7 januari 2024 – Inner Peace Retreat

Inner Peace Retreat

Winter. Het seizoen dat perfect past bij het thema van deze retraite Inner Peace.
Uitzicht over de weilanden. Omringd door winterse bossen. Een prachtig Hollands landschap. De koude lucht. De warme kachel. De dagen ingevuld met zachte yoga, meditaties, oefeningen om naar binnen te keren. Oprechte verbinding te maken. Verse, gezonde maaltijden. En leegte voor zelf-reflectie en rust.
Samen gaan we naar binnen. Vanuit zachtheid. Laten we los wat ons niet meer dient. Ontdek je hoe je in jezelf meer helderheid en lichtheid kunt ervaren. Door meer volgens een natuurlijke ritme te leven. Door het denken te vertragen en meer naar je gevoel te luisteren. De liefde en de vrede tegemoet.
Programma

De retraite wordt begeleid door Joost & Ellen. Samen zijn ze eigenaar van studio Yogasite.nl in Breda waar ze naast een breed aanbod aan reguliere lessen ook een 200 en 500 uurs docentenopleiding aanbieden. Sinds 2017 organiseren ze yoga retraites in Spanje. Hun gezamenlijke missie is om een veilige plek te bieden voor iedereen die dat nodig heeft. Om uit te rusten, de verbinding met jezelf te herstellen, je innerlijke kracht te ontdekken en meer vanuit je hart te leven.

“Joost voelt mensen vaak feilloos aan en weet wat er nodig is om te helen en te groeien. Met liefdevolle aandacht en eerlijkheid brengt hij je terug naar de kern. Ellen helpt je vanuit haar eigen kwetsbaarheid, liefde en wijsheid om het licht en de kracht in jezelf weer te ervaren.”

Hoe zien de dagen eruit?

Het thema ‘Inner Peace’ loopt als een rode draad door de retraite heen. Dit zijn de onderdelen die je gedurende deze 4 dagen kunt verwachten:

in de ochtend een zachte yogales
voor het slapen gaan een begeleide meditatie/ontspanning
een heerlijke wandeling in de natuur
workshop ‘Inner Peace, Inner Light’
yoga-therapie sessie
inspiratie-opdrachten & creatieve oefeningen
deelrondes om ervaringen en inzichten uit te wisselen
afsluitend ritueel

Praktisch

De retraite begint op donderdag 4 januari 2024 om 16:00u en eindigt op zondag 7 januari rond 15:00u
Je slaapt in een 1-persoons- of 2-persoonskamer (dit geef je aan via het aanmeldformulier)
Beddengoed, handdoeken, yogamatten, dekentjes, bolsters, e.d. zijn aanwezig
Alle maaltijden, tussendoortjes en koffie/thee/water zijn inbegrepen
Dat geldt ook voor alle programma-onderdelen

Investering

Deelname aan deze geheel verzorgde retraite is vanaf € 634 voor dit cadeau aan jezelf. Dit is inclusief het volledige programma, logies en volpension.

Extra’s

Voorafgaand en na de retraite bieden we optioneel 1-op-1 coaching aan, zodat je jouw persoonlijke proces zo goed mogelijk kunt ondersteunen. Informeer naar de mogelijkheden via het aanmeldformulier.

 

Aanmelding sluit op 4 januari 2024.