Beleef Twente

Medewerker Huishouding

Medewerker Huishouding

Functieomschrijving

Vanaf dit voorjaar zoeken we versterking voor ons team in de huishouding. 

Ben jij een of twee ochtenden per week beschikbaar en lijkt het je leuk en gezellig om bij ons te komen werken? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. 

Leeftijd vanaf 15 jaar i.v.m. werktijden. 

Hotel

Drostes Herberg telt 20 frisse kamers, 3  zalen, een restaurant en bar. Uiteraard is het van groot belang dat het hotel, restaurant en bar er altijd tip top uitzien. Ons team in de huishouding houdt zich bezig met het onderhoud van de kamers, verkeersruimtes (lobby etc.), schoonmaak van het restaurant en de bar. 

De werktijden variëren per dienst. Je start om 8 of 10 uur in het weekend en om 7 of 9 uur doordeweeks. Meestal ben je tussen 12.00 of 14.00 uur klaar afhankelijk van de bezetting. 

Drostes Herberg volgt de Horeca CAO. Het rooster wordt in overleg met jou opgesteld. Reiskosten worden vergoed op basis van de praktische reiskostenregeling.

Soort dienstverband: parttime. 

Solliciteer nu

Lieve gasten,

Hotels in Nederland mogen vanaf 15 december alleen logies aanbieden volgens de nieuwe corona regels. We zijn gewoon open. We serveren een ontbijtpakket en maaltijden om af te halen. Dit kan worden genuttigd op de kamer. 

Onze boerderijlodges in Twente zijn en blijven ook open. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je. 

Maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg kan elke dag van de week via onze webshop hier op de homepage.

 Namens het Drostes team wensen we iedereen warmte, gezelligheid en veel gezondheid toe voor 2021. 

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Hartelijke groet,  Harald Droste & team