Beleef Twente

Medewerker Huishouding

Medewerker Huishouding

Functieomschrijving

Vanaf dit voorjaar zoeken we versterking voor ons team in de huishouding. 

Ben jij een of twee ochtenden per week beschikbaar en lijkt het je leuk en gezellig om bij ons te komen werken? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. 

Leeftijd vanaf 15 jaar i.v.m. werktijden. 

Hotel

Drostes Herberg telt 20 frisse kamers, 3  zalen, een restaurant en bar. Uiteraard is het van groot belang dat het hotel, restaurant en bar er altijd tip top uitzien. Ons team in de huishouding houdt zich bezig met het onderhoud van de kamers, verkeersruimtes (lobby etc.), schoonmaak van het restaurant en de bar. 

De werktijden variëren per dienst. Je start om 8 of 10 uur in het weekend en om 7 of 9 uur doordeweeks. Meestal ben je tussen 12.00 of 14.00 uur klaar afhankelijk van de bezetting. 

Drostes Herberg volgt de Horeca CAO. Het rooster wordt in overleg met jou opgesteld. Reiskosten worden vergoed op basis van de praktische reiskostenregeling.

Soort dienstverband: parttime. 

Solliciteer nu

Lieve gasten,

Wij hebben het geluk dat wij als hotel nog steeds gasten mogen ontvangen en deze van een maaltijd  mogen voorzien!  We kunnen geen gasten meer in ons restaurant ontvangen die geen hotelgast zijn. Dit geldt voorlopig voor 4 weken vanaf 14 oktober.

We hebben dan nu ook automatisch alle tafelreserveringen en bijeenkomsten van niet-hotelgasten kosteloos geannuleerd voor deze periode!

Voor gasten die wel kunnen komen betekent dit wel dat we er samen voor moeten zorgen dat we aan de regels voldoen. We houden voldoende afstand van elkaar. Wij zorgen voor voldoende hygiëne en hebben de tafels verder uit elkaar staan.  Van onze hotelgasten verwachten we dat ze, net als wij,  mondkapjes dragen bij binnenkomst en bij bewegingen binnen de herberg. Meer dan 4 personen samen is niet toegestaan tenzij met kinderen uit één huishouden. Na 22 uur wordt er niet meer geserveerd!

Ook de gasten van de boerderijlodges blijven welkom in de lodges maar ook daar geldt maximaal 4 personen per lodge of anders bestaand uit 1 huishouden. Verder is ook hier het dragen van mondkapjes verplicht bij verplaatsingen buiten de lodge in de algemene ruimten.  Gasten uit de boerderijlodges kunnen geen gebryuik maken van het restaurant in de herberg. Wel kunt u maaltijden bestellen en afhalen via www.drostes.nl.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Alle goeds en blijf gezond!

 Harald Droste & team