Beleef Twente

Medewerker Huishouding

Medewerker Huishouding

Functieomschrijving

Vanaf dit voorjaar zoeken we versterking voor ons team in de huishouding. 

Ben jij een of twee ochtenden per week beschikbaar en lijkt het je leuk en gezellig om bij ons te komen werken? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. 

Leeftijd vanaf 15 jaar i.v.m. werktijden. 

Hotel

Drostes Herberg telt 20 frisse kamers, 3  zalen, een restaurant en bar. Uiteraard is het van groot belang dat het hotel, restaurant en bar er altijd tip top uitzien. Ons team in de huishouding houdt zich bezig met het onderhoud van de kamers, verkeersruimtes (lobby etc.), schoonmaak van het restaurant en de bar. 

De werktijden variëren per dienst. Je start om 8 of 10 uur in het weekend en om 7 of 9 uur doordeweeks. Meestal ben je tussen 12.00 of 14.00 uur klaar afhankelijk van de bezetting. 

Drostes Herberg volgt de Horeca CAO. Het rooster wordt in overleg met jou opgesteld. Reiskosten worden vergoed op basis van de praktische reiskostenregeling.

Soort dienstverband: parttime. 

Solliciteer nu

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

De herberg ontvangt alweer enige tijd logiesgasten en vanaf 1 juni mag je ook weer dineren wanneer je geen hotelgast bent.

Vanwege het feit dat door de 1,5 meter policy de tafels veel verder uit elkaar moeten staan, we een maximum  aantal gasten mogen ontvangen en dat hotelgasten ook veelvuldig gebruik maken van het restaurant zijn de plekken voor niet-hotelgasten momenteel schaars.

Vandaar dat we voor het restaurant alleen telefonisch reserveringen aannemen en online boeken even niet mogelijk is! ( Tip: op zondag hebben we altijd weinig hotelgasten en dus meer plek voor niet-hotelgasten!)

Hotelgasten raden we aan om via onze site een kamer met half-pension te boeken (3 gangen a la carte) om zeker te zijn van een tafel in ons restaurant.

Alle goeds en tot gauw! 

Team Drostes Twente & Harald Droste