De Herberg

Goed eten en slapen, ontmoeten

Tubbergen

  • 20 fijne kamers
  • Bistronomie met café
  • Biergarten in de zomer
  • Wintertuin met haardvuur in de winter

Oerboerderij

Samen jezelf zijn op een geweldige plek

De Lutte ( 20 personen )
met familie, vrienden of collega’s

Boerderijlodges

Stoer overnachten met je gezin

Beuningen( 3x4 personen )
Delden( 4x4 en 1x8 personen )
Hezingen( 4x4 personen )
Nutter( 1x2 en 2x4 personen )
Langeveen( 16 personen )
Mander( 2x5 personen)
*( extra bed overal mogelijk)

Landschapkamer

Even helemaal niets!

De Bölte
Nutter( 2 personen )
Drostes » Hotel Twente » Smaakvol verblijven in Droste’s boutique hotel in Twente

Smaakvol verblijven in Droste’s boutique hotel in Twente

Boutique hotel Twente

Bent u op zoek naar een boutique hotel in Twente? Iets, waar u niet alleen kunt genieten van een prettige, persoonlijke benadering, maar waar de inrichting ook nog eens uniek, smaakvol en verrassend is? In ons prachtige boutique hotel in het mooiste deel van Twente ervaart u bijzondere gastvrijheid en service, temidden van de schoonheid van de Twentse natuur. Onze kamers zijn uniek en fris ingericht, met oog voor detail en comfort.
In ons fijne boutique hotel in Twente vindt u kamers met elk een eigen sfeer. U heeft de keuze uit Loftkamers, Small, Medium of Large, of één van de tien patiokamers. De Loftkamers zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping. De helft van de patiokamers bevindt zich op de eerste verdieping, de rest op de begane grond, gerangschikt rond een kleine, overdekte binnenplaats. De patiokamers beschikken allemaal over een terras of balkonnetje.

Droste's Herberg

Droste's boutique hotel is gelegen in het mooiste deel van Twente. Het hotel is de hedendaagse versie van de aloude herberg. Een plek om elkaar in een fijne ambiance te ontmoeten, lekker te eten en drinken, om vervolgens heerlijk uit te rusten.
Ons café is een gezellige ontmoetingsplaats, waar het biljart nog staat. In het restaurant dat deel uitmaakt van Droste's boutique hotel wordt voornamelijk gekookt met lokale producten. Producten uit Twente, van hoogwaardige kwaliteit, gekweekt door mensen die, net als wij, geloven in eerlijke producten met smaak. We zijn er trots op dat Michelin ons restaurant waardeerde met een Bib Gourmand voor de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien zijn we in 2013 door Gault Millau uitgeroepen tot meest duurzame restaurant van Nederland!
En in onze unieke hotelkamers komt u helemaal tot rust.

Thuis in ons boutique hotel in Twente

Voortreffelijk eten in een warme, gezellige sfeer met goed gezelschap en uitrusten omringd door de schoonheid van de Twentse natuur. Wat heeft een mens nog meer nodig? Wij nodigen u van harte uit in ons boutique hotel in het mooie Twente, waar u zich zonder twijfel thuis zult voelen!Tags: , ,

Droste’s herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!