De Herberg

Goed eten en slapen, ontmoeten

Tubbergen

  • 20 fijne kamers
  • Bistronomie met café
  • Biergarten in de zomer
  • Wintertuin met haardvuur in de winter

Oerboerderij

Samen jezelf zijn op een geweldige plek

De Lutte ( 20 personen )
met familie, vrienden of collega’s

Boerderijlodges

Stoer overnachten met je gezin

Beuningen( 3x4 personen )
Delden( 4x4 en 1x8 personen )
Hezingen( 4x4 personen )
Nutter( 1x2 en 2x4 personen )
Langeveen( 16 personen )
Mander( 2x5 personen)
*( extra bed overal mogelijk)

Landschapkamer

Even helemaal niets!

De Bölte
Nutter( 2 personen )
Drostes » Hotel Twente » Stijlvolle kleinschaligheid bij Droste’s boutique hotel in Twente

Stijlvolle kleinschaligheid bij Droste’s boutique hotel in Twente

Aan de rand van Tubbergen, in een prachtig gebied midden in het natuurschoon van Twente, vindt u ons fijne boutique hotel. We staan klaar om u in de watten te leggen.

Gastvrijheid zit ons in het bloed, service is een vanzelfsprekendheid. Wilt u genieten van een hapje of drankje, uitgebreid dineren, of een lekker lang weekend ontspannen in een gemoedelijke sfeer? Dan nodigen wij u van harte uit in Droste's, het mooiste boutique hotel van Twente.

Actief of lui, voor elk wat wils

De omgeving van Droste's boutique hotel in Twente leent zich uitstekend voor activiteiten. Zo kunt u er bijvoorbeeld heerlijk wandelen. Het hotel ligt aan het Twentepad, een wandelroute die in totaal drie dagen duurt. Een etappe van de route loopt van ons boutique hotel tot het pittoreske Twentse stadje Ootmarsum. Hij is 19 kilometer lang en zeer afwisselend door alle beekjes, heidevelden, glooiingen, loof- en naaldbossen die u onderweg tegenkomt. U wandelt vanuit het hotel over de stuwwal van Ootmarsum, met de Galgenberg en de Kuiperberg, door het dal van de Mosbeek en door het Springendal waar het water uit de grond borrelt. En als kers op de taart eindigt u in Ootmarsum, met zijn gezellige terrassen en interessante galerieën.

Fietsen in Twente boutique hotel

 

Vanuit Ootmarsum komt u eenvoudig weer in het hotel door buslijn 64 te pakken. U stapt vlak voor het hotel weer uit. Maar heerlijk uitslapen, uitgebreid ontbijten, lunchen en/of dineren, de krant lezen aan de gezellige stamtafel en koffie drinken bij de haard behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

Droste's herberg

In Droste's boutique hotel in Twente is het goed toeven. Uitgebreid dineren in ons bekroonde restaurant, een gezellige lunch in het café, borrelen met vrienden, of genieten van de rust in onze stijlvol en uniek ingerichte hotel kamers, eigenlijk is Droste's de herberg van vroeger in een comfortabel nieuw jasje gestoken. Kom genieten in ons kleinschalige boutique hotel in Twente!

 

Verwennerij in Twentes mooiste boutique hotelTags: , ,

Droste’s herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!