Beleef Twente

nieuws

De stamtafel (op de kamer momenteel…)

In een wereld zonder corona hadden we je ontvangen aan onze stamtafel in het restaurant. Een grote houten tafel waar aan wordt geleefd, gegeten en gelachen. De eettafel is van oudsher het hart van elk huis, het centrum van ontmoeting.

Helaas is onze stamtafel momenteel niet in gebruik.. We verzorgen met veel liefde het diner op de kamer. Heel intiem, elke dag vers en verrassend lekker. Je maakt een keuze van onze à la carte kaart op de kamer en komt het ophalen bij de keuken (op je sokken..) Onze kamers zijn allen ingericht voor het diner.

 

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team