Beleef Twente

nieuws

Twents restaurant Droste’s in de prijzen

Wij zijn trots! We zijn met ons Twentse restaurant Droste's met puur en eerlijk eten in de top 500 van de Lekker500 beland. Dé restaurantgids van Nederland staat zoals elk jaar weer vol met de 500 lekkerste restaurants in het land, plus interviews, recepten en nog veel meer. Sinds 1977 waarderen en selecteren zij geheel onafhankelijk restaurants in Nederland.

Top 100

Er staan een aantal Twentse restaurants in de Lekker500. Benieuwd welke restaurants in de top 100 staan. Neem dan een kijkje op Lekker500
Droste's zelf staat in de top 500. Het blad maakt alleen de plek van de restaurants bekend in de top 100. 

Andere prijzen deze maand

Droste's won deze maand nog andere prijzen. Waaronder de Paul Fagel Gastvrijheidsprijs van de Alliantie van Twentse Gastheerschap. Deze prijs werd dit jaar voor de zesde keer uitgerekt aan iemand die een bijzondere prestatie heeft verricht in het Twentse horecalandschap.

Harald: "Een herberg staat voor mij voor: dichterbij de gast, persoonlijker!" 

Bib Gourmand van Michelin 

Ook hebben wij een Bib Gourmand van Michelin te pakken. Je wordt hierbij bekroond voor "een onweerstaanbare prijs, kwaliteit en plezier.'' Bekijk het complete overzicht.

Nieuwe menukaart

Om dit alles te vieren hebben we een nieuwe menukaart sinds afgelopen week. Bij Droste’s houden we van lekker eten zonder fratsen. Bij ons kun je daarom genieten van eerlijke gerechten. Herkenbaar en meestal met zoveel mogelijk producten rechtstreeks van de boeren uit de omgeving van Tubbergen. De seizoenen bepalen wat de boeren kunnen aanbieden en dat is wat wij op tafel zetten in ons restaurant.

Proef de gastvrijheid en het lekkere eten bij ons restaurant Twente Droste's. Reserveer hieronder of bel ons! 

 

 

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team