De Herberg

Goed eten en slapen, ontmoeten

Tubbergen

  • 20 fijne kamers
  • Bistronomie met café
  • Biergarten in de zomer
  • Wintertuin met haardvuur in de winter

Oerboerderij

Samen jezelf zijn op een geweldige plek

De Lutte ( 20 personen )
met familie, vrienden of collega’s

Boerderijlodges

Stoer overnachten met je gezin

Beuningen( 3x4 personen )
Delden( 4x4 en 1x8 personen )
Hezingen( 4x4 personen )
Nutter( 1x2 en 2x4 personen )
Langeveen( 16 personen )
Mander( 2x5 personen)
*( extra bed overal mogelijk)

Landschapkamer

Even helemaal niets!

De Bölte
Nutter( 2 personen )
Drostes » Hotel Twente » Vergaderen in Twente? Kom naar Droste’s hotel !

Vergaderen in Twente? Kom naar Droste’s hotel !

Droste's hotel in Twente

Temidden van de prachtige natuur van Twente, aan de rand van Tubbergen, ligt Droste's herberg. De rustgevende omgeving dringt door tot in het hart van dit bijzondere hotel in Twente. Gastvrijheid zit ons in het bloed en dat merkt u zodra u de drempel van ons kleinschalige boutique hotel over stapt. De glimlach is echt, de gemoedelijkheid aangeboren. Onze taak is het u naar de zin te maken, of u nou alleen wat komt drinken in het café, of dat u een lang weekend te gast bent in ons hotel, of wellicht komt vergaderen of 'team-builden'.

Vergaderlocatie in Twente

Droste's hotel in het mooie Twente is bij uitstek de locatie om het nuttige met het aangename te verenigen. Dus als u op zoek bent naar een locatie voor uw vergadering, bijeenkomst, of seminar bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen biedt ons fijne hotel in Twente vergaderlocaties, ook kunnen wij u voorzien van gewenste hapjes en drankjes voor, tijdens en na de geplande activiteiten. Verder is het natuurlijk mogelijk om met uw gezelschap te genieten van het lekkers dat ons restaurant u te bieden heeft en kunt u tevens aansluitend de nacht in ons hotel doorbrengen.

Diverse vergaderzalen tot 25 personen

Droste's hotel in Twente beschikt over verschillende zalen voor uw bijeenkomst. Droste's vergaderzaal is de professionele ontmoetingsruimte in ons hotel met een min of meer ronde vorm, met veel daglicht, geschikt voor 10 tot maximaal 25 personen. De zaal is volledig geconditioneerd qua temperatuur en geluid en kan gebruikt worden in een ronde opstelling of in een opstelling met maximaal 5 groepen. Grenzend aan de zaal bevindt zich een spreekkamer voor zes personen. In het hotel zijn verder voldoende mogelijkheden om kleine satellietgroepen te plaatsen.
De loftzaal is een hoge zaal op de eerste etage in het hotel onder het dak gelegen. De zaal beschikt over airconditioning. De loftzaal is ideaal voor vergaderingen met kleine groepen van 4 tot 12 personen.
De patiozaal is de kleinste zaal in het hotel waarin een ovalen tafel is geplaatst. Vergaderen in Twente voor kleine groepen tot maximaal 10 personen.

Vergaderen Droste's

 Tags: , , , ,

Droste’s herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!