Beleef Twente

nieuws

Onze wittebroodsweken zijn weer begonnen!

De wittebroodsweken zijn normaliter een periode van zes weken na het huwelijk waarin het kersverse echtpaar niet gestoord mag worden door visite in de vorm van familie en/of verkopers en werd er voornamelijk alleen het "luxe" wittebrood gegeten.

Wittebroodsweken staan voor een periode van plezier en rust na een heftige periode. Normaliter dus de periode na de drukke feestdagen.

Dit jaar hebben de wittebroodsweken een diepere betekenis: even ontsnappen uit de lockdown!

Verblijf met z'n tweetjes  in een patiokamer in de herberg . Op de kamer staat een gezellige tafel om aan te ontbijten en te dineren. Ontbijt is inclusief en diner kun je bestellen en afhalen bij onze keuken.  Overdag kun je lekker  buiten sportief zijn als je dat wilt

Patiokamer voor 2 personen nu slechts € 89,00 per nacht inclusief het ontbijt! Deze prijs geldt tot 13 februari a.s..  Vanwege corona kun je kosteloos 48 uur van tevoren je kamer in de herberg annuleren.

Impressie herberg

Onze boerderijlodges kun je nu doordeweeks (2 nachten) boeken voor slechts € 199- in plaats van € 299,-. Dus met een korting van € 100,-. De wittebroodsweken duren zes weken, dus tot 13 februari aanstaande. De kortingen gelden alleen als je online boekt. Maaltijden kun je eventueel afhalen bij de herberg. Groepslocaties zijn uitgesloten van deze actie. Wanneer vanwege overheidswege reizen verboden wordt is annuleren kosteloos mogelijk

Impressie boerderijlodges

Lieve gasten,

Hotels in Nederland mogen vanaf 15 december alleen logies aanbieden volgens de nieuwe corona regels. We zijn gewoon open. We serveren een ontbijtpakket en maaltijden om af te halen. Dit kan worden genuttigd op de kamer. 

Onze boerderijlodges in Twente zijn en blijven ook open. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je. 

Maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg kan elke dag van de week via onze webshop hier op de homepage.

 Namens het Drostes team wensen we iedereen warmte, gezelligheid en veel gezondheid toe voor 2021. 

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Hartelijke groet,  Harald Droste & team