Beleef Twente

nieuws

Onze wittebroodsweken zijn weer begonnen!

De wittebroodsweken zijn normaliter een periode van zes weken na het huwelijk waarin het kersverse echtpaar niet gestoord mag worden door visite in de vorm van familie en/of verkopers en werd er voornamelijk alleen het "luxe" wittebrood gegeten.

Wittebroodsweken staan voor een periode van plezier en rust na een heftige periode. Normaliter dus de periode na de drukke feestdagen.

Dit jaar hebben de wittebroodsweken een diepere betekenis: even ontsnappen uit de lockdown!

Verblijf met z'n tweetjes  in een patiokamer in de herberg . Op de kamer staat een gezellige tafel om aan te ontbijten en te dineren. Ontbijt is inclusief en diner kun je bestellen en afhalen bij onze keuken.  Overdag kun je lekker  buiten sportief zijn als je dat wilt

Patiokamer voor 2 personen nu slechts € 89,00 per nacht inclusief het ontbijt! Deze prijs geldt tot 13 februari a.s..  Vanwege corona kun je kosteloos 48 uur van tevoren je kamer in de herberg annuleren.

Impressie herberg

Onze boerderijlodges kun je nu doordeweeks (2 nachten) boeken voor slechts € 199- in plaats van € 299,-. Dus met een korting van € 100,-. De wittebroodsweken duren zes weken, dus tot 13 februari aanstaande. De kortingen gelden alleen als je online boekt. Maaltijden kun je eventueel afhalen bij de herberg. Groepslocaties zijn uitgesloten van deze actie. Wanneer vanwege overheidswege reizen verboden wordt is annuleren kosteloos mogelijk

Impressie boerderijlodges

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team