Beleef Twente

nieuws

Onze wittebroodsweken zijn weer begonnen!

De wittebroodsweken zijn normaliter een periode van zes weken na het huwelijk waarin het kersverse echtpaar niet gestoord mag worden door visite in de vorm van familie en/of verkopers en werd er voornamelijk alleen het "luxe" wittebrood gegeten.

Wittebroodsweken staan voor een periode van plezier en rust na een heftige periode. In ons geval dus de periode na de drukke feestdagen. De rust moge duidelijk zijn in Twente. Het plezier zit hem vooral in het feit dat juist vanwege deze rust onze kamers en boerderijlodges zeer voordelig worden aangeboden in deze periode.

Verblijf met z'n tweetjes 2 nachten in een kamer in de herberg inclusief 3-gangen menu op de eerste avond voor slechts € 199,00 samen voor de best beschikbare kamer. Kies het arrangement "wittebroodsweken"!

Impressie herberg

Onze boerderijlodges kun je nu voor een weekend (2 nachten) boeken voor slechts € 199,- in plaats van € 299,-. Dus met een korting van € 100,-. De wittebroodsweken duren zes weken, dus tot 13 februari aanstaande. De kortingen gelden alleen als je online boekt.

Impressie boerderijlodges

 

 

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers