De Herberg

Goed eten en slapen, ontmoeten

Tubbergen

  • 20 fijne kamers
  • Bistronomie met café
  • Biergarten in de zomer
  • Wintertuin met haardvuur in de winter

Oerboerderij

Samen jezelf zijn op een geweldige plek

De Lutte ( 20 personen )
met familie, vrienden of collega’s

Boerderijlodges

Stoer overnachten met je gezin

Beuningen( 3x4 personen )
Delden( 4x4 en 1x8 personen )
Hezingen( 4x4 personen )
Nutter( 1x2 en 2x4 personen )
Langeveen( 16 personen )
Mander( 2x5 personen)
*( extra bed overal mogelijk)

Landschapkamer

Even helemaal niets!

De Bölte
Nutter( 2 personen )
Drostes » Hotel Twente » Zakelijk afspreken in Almelo

Zakelijk afspreken in Almelo


Droste's in Tubbergen als uitvalsbasis

Waarom zou u, na een dag vol zakelijke afspraken in Almelo, niet nét even wat verder kijken dan Almelo zelf voor een hotelovernachting? Op iets meer dan tien kilometer afstand van Almelo vind je Droste's Herberg, een boutique hotel in de landelijke gemeente Tubbergen. Omringd door de ongerepte schoonheid van de Twentse natuur biedt de herberg niet alleen lekker eten en drinken en een fijn bed aan de vermoeide reiziger, ook voor de zakenman of -vrouw die een drukke dag in Almelo achter de kiezen heeft biedt het hotel een oase van rust.
Laat de dag bezinken onder het genot van een drankje in de gezellige 'hoeskamer', of geniet van het uitzicht vanaf de veranda.

En heeft u ondertussen honger gekregen dan nodigen wij u van harte uit in ons restaurant. Droste’s restaurant is een verrassing op het platteland. De keuze voor de meubels van de Nederlandse ontwerper en kunstenaar Piet Hein Eek is geen toeval: “Ze stralen originaliteit en eenvoud uit. Het is puur Hollands design zonder fratsen. Dat past bij Droste’s."
Mede door de open keuken krijg je het gevoel dat je in een mondaine brasserie zit, maar dan op het platteland. We verwerken voornamelijk ingrediënten uit de buurt in onze menu's. De leveranciers zijn telers en boeren die we vaak persoonlijk kennen.
Droste's hotel onderscheidt zich van hotels in Almelo door de prachtige ligging en de oprechte, Twentse gastvrijheid. Ook wat comfort betreft kunt u Almelo gerust achter u laten. De hotelkamers van Droste's zijn smaakvol ingericht, beschikken over eigen sanitair en heerlijke bedden. Een hotel waar u echt tot rust komt, zodat u de volgende ochtend weer uitgerust en fris naar Almelo kunt.Droste’s herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!