Beleef Twente

nieuws

Actieve arrangementen vanuit de Herberg

Vlakbij de herberg loopt de mountainbike route Vasse/Springendal. Deze is geheel bewegwijzerd en is 43 kilometer lang. Er is ook een kortere versie van 33 kilometer. Het landschap is gevarieerd en altijd betoverend. Je komt langs akkers, beekjes, heidevelden en door oude bossen. Mountainbikers en mensen die een beetje sportief zijn aangelegd kunnen met gemak de route in één dag afleggen en genieten van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Gasten van de herberg kunnen een mountainbike huren (ook elektrisch) bij de herberg. Daarbij zorgen we ook voor een energiek lunchpakket voor onderweg. Hier vind je meer informatie.

Heb je zin in wandelen, fietsen, paardrijden of even niets? Bekijk de hier de mogelijkheden. De Herberg is open voor hotelgasten, dus als je blijft slapen kun je ook eten en drinken bij ons. Vanzelfsprekend houden we ons aan de RIVM regels en zorgen we er tegelijkertijd voor dat het gezellig is in de Herberg en dat je je op gemak voelt bij ons.

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team