Eten in de Herberg Droste's

Overnachten en eten in de Herberg

Drostes herberg

Eén of meerdere dagen genieten van lekker eten en drinken en slapen in een geweldige kamer aan de rand van Nederland. Doe er lekker niks of ga fietsen of wandelen.

Drostes Hotel in Twente

Kom logeren bij Drostes in Tubbergen

Boek een kamer

In onze herberg beschikken we over 20 leuke frisse kamers van groot tot klein en in alle prijsklassen.

Eten in de Herberg

Het beste uit de buurt

Bij Droste’s houden we van lekker eten zonder fratsen. Bij ons kun je daarom genieten van eerlijke gerechten.

Erop uit? Wij kennen de mooiste routes

Huur een fiets

Vlakbij de Herberg starten de mooiste fietsroutes. Neem je eigen fiets mee of huur er één bij de Herberg.

Zakelijke arrangementen

Lekker vergaderen

Vergaderen of brainstormen maar dan anders? Wij maken graag een voorstel.

Logeren in Drostes Herberg?
Kies je kamer en boek direct via onze site.

Patiokamer begane grond

Deze ruime kamers zijn gelegen in het patiogebouw en beschikken over een terras en een badkamer met een bad én inloopdouche. Dit kamertype is uitgerust met een ventilator. Huisdieren zijn hier welkom mits vooraf aangemeld.

Patiokamer 1e verdieping

Deze ruime en moderne kamers zijn gelegen in het patiogebouw op de eerste verdieping. Ze beschikken over een balkon en een badkamer met een bad én inloopdouche.. Dit kamertype is uitgerust met een airconditioning. Er is geen lift!

Loftkamer small

Kleine maar leuke kamer met alle comfort. Douche en toilet. Smal tweepersoonsbed van 140 cm! Ideaal voor 1 persoon maar ook zeker geschikt voor 2 personen voor een kort verblijf. Wij hebben 2 kamers van dit type. Deze kamers zijn op de eerste etage gelegen. Er is geen lift!

Loftkamer medium

Deze kamer is van gemiddelde afmeting en heeft een open douche en wastafel geïntegreerd in de kamer en een apart toilet. Er zijn 2 medium kamers op de eerste etage met zgn. lits jumeax en er zijn twee kamers van dit type op de tweede etage met een tweepersoonsbed. Er is geen lift aanwezig!

Loftkamer large

De grote loftkamers beschikken naast een douche en apart toilet ook over een bad. Bovendien hebben ze 2 wastafels. De 4 grote loftkamers zijn op de eerste etage gelegen. Ze hebben hetzelfde comfort, maar zijn toch ook weer allemaal verschillend qua indeling en inrichting. Er is geen lift aanwezig!

Kenmerken per kamertype

Let op, er is geen lift aanwezig!
Bij Droste’s houden we van lekker eten zonder fratsen.

Bij ons kun je daarom genieten van eerlijke gerechten. Herkenbaar en meestal met zoveel mogelijk producten rechtstreeks van de boeren uit de omgeving van Tubbergen.

De seizoenen bepalen wat de boeren kunnen aanbieden en dat is wat wij op tafel zetten in ons restaurant.

Mountainbiken

Vlakbij de herberg loopt de MTB route Vasse/Springendal.  Deze is geheel bewegwijzerd en is 43 kilometer lang. Er is ook een kortere versie van 33

Lees verder »