Beleef Twente
Droste's algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Reguliere annuleringsvoorwaarden Droste’s Boerderijlodges

Lodges en landschapskamer (geen groepen)

Wanneer u een reservering voor een boerderijlodge heeft gemaakt hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:

Wij vragen standaard bij iedere boeking een aanbetaling van 20% van het totale verblijf. Bij annulering zijn dit uw annuleringskosten.

21 dagen voor uw aankomstdatum moet de resterende 80% worden overgemaakt. Annuleren vanaf 21 dagen voor aankomst is dan niet meer mogelijk.

Bij boekingen waarbij de aankomstdatum binnen 21 dagen is dient u meteen het gehele bedrag via Ideal af te rekenen.

Groepslodges (m.u.v Oerboerderij) 

Mocht je onverhoopt geen gebruik kunnen maken van je reservering.
Annuleren werkt als volgt voor de groepslocaties Erve t Witteveen en Hof Veltkuper. 

  • Annulering voor 2 maanden voor de aankomstdatum, 20% van de totale som wordt in rekening gebracht, dit is gelijk aan de aanbetaling
  • Annulering binnen 2 maanden voor de aankomstdatum, 50% van de totale som wordt in rekening gebracht
  • Annulering binnen 1 maand voor de aankomstdatum, 100% van de totale som wordt in rekening gebracht

Oerboerderij, Erve Middelkamp in de Lutte 

Mocht je onverhoopt geen gebruik kunnen maken van de reservering.
Annuleren werkt als volgt voor groepslocatie de Oerboerderij.  

  • Annulering voor 3 maanden voor de aankomstdatum, 20% van de totale som wordt in rekening gebracht, dit is gelijk aan de aanbetaling
  • Annulering binnen 3 maanden voor de aankomstdatum, 50% van de totale som wordt in rekening gebracht
  • Annulering binnen 2 maanden voor de aankomstdatum, 100% van de totale som wordt in rekening gebracht

Annuleringsvoorwaarden kamers in de Herberg (Tubbergen) 

Kamers kunnen tot 48 uur voor aankomstdag kosteloos worden geannuleerd. Annuleert u tussen 48 en 24 uur van tevoren dan berekenen wij 50% van de reserveringswaarde en minder dan 24 uur van tevoren 100% van de reserveringswaarde.

Voor overige groepen gelden de uniforme voorwaarden Horeca Nederland. Deze zijn in te zien op: Uniforme voorwaarden voor de horeca

Annuleren wegens overheidsbeperkingen 

Mocht het zo zijn dat we wegens overheidsmaatregelen (of veiligheidsregio) géén gasten mogen ont vangen in de lodges of herberg dan verstrekken wij een reisvoucher met geldigheid van tenminste 1 jaar ter waarde van de (aan)betaling. Deze kan worden besteed bij Drostes boerderijlodges én Drostes herberg. 

Een reisverzekering kan vergoeden in geval van ziekte (in de familie) of corona besmetting. Controleer hiervoor uw polis. 

In alle gevallen vragen wij u vroegtijdig contact met ons op te nemen als u twijfels heeft omtrent uw boeking, waar mogelijk helpen we u graag. 

Voor vragen schroom niet onze receptie te bellen op 0546 62 12 64 of per mail: info@drostes.nl

Lieve gasten,

Wij hebben het geluk dat wij als hotel nog steeds gasten mogen ontvangen en deze van een maaltijd  mogen voorzien!  We kunnen geen gasten meer in ons restaurant ontvangen die geen hotelgast zijn. Dit geldt voorlopig voor 4 weken vanaf 14 oktober.

We hebben dan nu ook automatisch alle tafelreserveringen en bijeenkomsten van niet-hotelgasten kosteloos geannuleerd voor deze periode!

Voor gasten die wel kunnen komen betekent dit wel dat we er samen voor moeten zorgen dat we aan de regels voldoen. We houden voldoende afstand van elkaar. Wij zorgen voor voldoende hygiëne en hebben de tafels verder uit elkaar staan.  Van onze hotelgasten verwachten we dat ze, net als wij,  mondkapjes dragen bij binnenkomst en bij bewegingen binnen de herberg. Meer dan 4 personen samen is niet toegestaan tenzij met kinderen uit één huishouden. Na 22 uur wordt er niet meer geserveerd!

Ook de gasten van de boerderijlodges blijven welkom in de lodges maar ook daar geldt maximaal 4 personen per lodge of anders bestaand uit 1 huishouden. Verder is ook hier het dragen van mondkapjes verplicht bij verplaatsingen buiten de lodge in de algemene ruimten.  Gasten uit de boerderijlodges kunnen geen gebruik maken van het restaurant in de herberg. Wel kunt u maaltijden bestellen en afhalen via https://drostes.myonline.store/

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Alle goeds en blijf gezond!

 Harald Droste & team