"your countryside break!"

Drostes Twente

altijd goed eten en drinken

Tip van
Harald

Ons kerstmenu

Wij zijn alle dagen open met de kerst. Je kunt gezellig komen eten maar ook blijven slapen. We hebben niet echt een vast kerstarrangement dus je kunt ook gewoon voor één nacht komen!

De Herberg is helemaal in kerstsferen. Na een lange wandeling is het heerlijk opwarmen bij een van onze haardvuren. Benieuwd naar ons kerstmenu? Onze chef Hans ter Huurne heeft deze met veel zorg samengesteld. Heeft u een (dieet)wens? Laat het ons weten.

>> Bekijk de kaart voor kerstavond

>> Bekijk de kaart voor 1e en 2e kerstdag

Eten in de herberg

Bij Droste’s houden we van lekker eten zonder fratsen. Bij ons kun je daarom genieten van eerlijke gerechten. Herkenbaar en meestal met zoveel mogelijk producten rechtstreeks van de boeren uit de omgeving. De seizoenen bepalen wat de boeren kunnen aanbieden en dat is wat wij op tafel zetten.

Info & Reserveren

Eten bij de boer aan tafel

In Vasse, niet ver van de herberg, kookt Jos Hövels voor je. Hij ontvangt je graag aan de keukentafel in zijn nostalgische boerderij op landgoed Geerdink Johannink en vertelt zijn verhaal. Minimaal 4 en maximaal 8 personen.

Info & Reserveren

Eten in de Oerboerderij

Wanneer je verblijft in de oerboerderij kunnen we één van onze koks sturen om voor de groep een menu te koken. wij maken dan gebruik van de keuken aldaar. Maar misschien is het wel ook leuk om eerst de ingrediënten uit de directe omgeving te plukken en daarmee aan de slag te gaan tijdens een outdoorcoocking. Back to basic dus!

Info & Reserveren

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers