"your countryside break!"

Drostes Twente

altijd goed eten en drinken

Tip van
Harald

Het Stamtafelmenu

De eettafel is van oudsher het hart van het huis en tegenwoordig de enige analoge plek in huis, de plek waar je samen bent met anderen. Eten, werken, praten. Het echte leven gebeurt aan de tafel. Onze stamtafel in het restaurant heeft die functie: ontmoeten, praten, eten en drinken. Deze tafel vormt de ziel van de herberg. Je zou er de hele dag kunnen doorbrengen.
Beleef deze tafel! Elke dag een ander smaakvol menu bestaande uit een heerlijke verse soep en een eenvoudig hoofdgerecht of een ander typisch eenvoudig tafel gerecht. En elke dag wisselend gezelschap. Spannend toch!

Eten in de herberg

Bij Droste’s houden we van lekker eten zonder fratsen. Bij ons kun je daarom genieten van eerlijke gerechten. Herkenbaar en meestal met zoveel mogelijk producten rechtstreeks van de boeren uit de omgeving. De seizoenen bepalen wat de boeren kunnen aanbieden en dat is wat wij op tafel zetten.

Info & Reserveren

Eten bij de boer aan tafel

In Vasse, niet ver van de herberg, kookt Jos Hövels voor je. Hij ontvangt je graag aan de keukentafel in zijn nostalgische boerderij op landgoed Geerdink Johannink en vertelt zijn verhaal. Minimaal 4 en maximaal 8 personen.

Info & Reserveren

Eten in de Oerboerderij

Wanneer je verblijft in de oerboerderij kunnen we één van onze koks sturen om voor de groep een menu te koken. wij maken dan gebruik van de keuken aldaar. Maar misschien is het wel ook leuk om eerst de ingrediënten uit de directe omgeving te plukken en daarmee aan de slag te gaan tijdens een outdoorcoocking. Back to basic dus!

Info & Reserveren

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers