Beleef Twente
ARRANGEMENTEN
Table d' Hote
inclusief stamtafelmenu
Halfpension
inclusief dagmenu
Dineren en logeren
wij reserveren een tafel voor u en u krijgt 5 euro extra korting op de overnachting wanneer u a la carte bij ons dineert

Arrangementen

Blijf lekker eten bij Droste's herberg en ervaar de luxe van eenvoudig genieten, ook wel langzaam leven genoemd. U kunt online heel makkelijk de volgende arrangementen inclusief maaltijd of tafelreservering  boeken. Wij vragen geen aanbetaling en u kunt kosteloos tot twee dagen voor aankomstdatum annuleren! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Half pension

Logies met ontbijt en een 3-gangen dagmenu. Het ontbijt is elke ochtend in onze wintertuin, Doordeweeks van 7 tot 10 uur en op zaterdag en zondag tussen 8 en 11 uur. Voor het diner kunt u plaatsnemen in het restaurant tussen 18 en 19 uur.

Dineren en logeren

U ontvangt 5 euro korting op de kamerprijs wanneer u ‘s avonds ook bij ons a la carte dineert. Wij reserveren dus gelijk een tafel voor u elke avond. U kunt plaatsnemen aan tafel tussen 19 en 21 uur.

Stamtafelmenu (zo-do)

Logies met ontbijt en ‘s avonds het stamtafelmenu.
Van zondag tot en met donderdag serveren wij aan onze grote stamtafel in het restaurant een dagelijks wisselend dagmenu bestaande uit een verse soep en een hoofdgerecht met koffie na. Ideaal voor de reiziger die veel onderweg is en niet elke avond een compleet 3-gangen menu wenst.

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers