Beleef Twente
ARRANGEMENTEN
Logies
zonder ontbijt
Logies
met ontbijt
Half Pension
met elke avond 3 gangen a la carte

Arrangementen

Blijf lekker eten bij Droste's herberg en ervaar de luxe van eenvoudig genieten, ook wel langzaam leven genoemd. U kunt online heel makkelijk de volgende arrangementen inclusief maaltijd of tafelreservering  boeken. Wij vragen geen aanbetaling en u kunt kosteloos tot twee dagen voor aankomstdatum annuleren! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Half pension

Logies met ontbijt en een 3-gangen à la carte menu. Het ontbijt is elke ochtend in onze wintertuin, Doordeweeks van 7 tot 10 uur en op zaterdag en zondag tussen 8 en 11 uur. Voor het diner kunt u plaatsnemen in het restaurant tussen 18 en 21 uur.

Logies met half pension

Elke avond kies je een 3-gangen menu van onze a la carte kaart

Stamtafelmenu (zo-do)

Logies met ontbijt en ‘s avonds het stamtafelmenu.
Van zondag tot en met donderdag serveren wij aan onze grote stamtafel in het restaurant een dagelijks wisselend dagmenu bestaande uit een verse soep en een hoofdgerecht met koffie na. Ideaal voor de reiziger die veel onderweg is en niet elke avond een compleet 3-gangen menu wenst.

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

De herberg ontvangt alweer enige tijd logiesgasten en vanaf 1 juni mag je ook weer dineren wanneer je geen hotelgast bent.

Vanwege het feit dat door de 1,5 meter policy de tafels veel verder uit elkaar moeten staan, we een maximum  aantal gasten mogen ontvangen en dat hotelgasten ook veelvuldig gebruik maken van het restaurant zijn de plekken voor niet-hotelgasten momenteel schaars.

Vandaar dat we voor het restaurant alleen telefonisch reserveringen aannemen en online boeken even niet mogelijk is! ( Tip: op zondag hebben we altijd weinig hotelgasten en dus meer plek voor niet-hotelgasten!)

Hotelgasten raden we aan om via onze site een kamer met half-pension te boeken (3 gangen a la carte) om zeker te zijn van een tafel in ons restaurant.

Alle goeds en tot gauw! 

Team Drostes Twente & Harald Droste