Beleef Twente
ARRANGEMENTEN
Logies
zonder ontbijt
Logies
met ontbijt
Half Pension
met elke avond 3 gangen a la carte

Arrangementen

Blijf lekker eten bij Droste's herberg en ervaar de luxe van eenvoudig genieten, ook wel langzaam leven genoemd. U kunt online heel makkelijk de volgende arrangementen inclusief maaltijd of tafelreservering  boeken. Wij vragen geen aanbetaling en u kunt kosteloos tot twee dagen voor aankomstdatum annuleren! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Half pension

Logies met ontbijt en een 3-gangen à la carte menu. Het ontbijt is elke ochtend in onze wintertuin, Doordeweeks van 7 tot 10 uur en op zaterdag en zondag tussen 8 en 11 uur. Voor het diner kunt u plaatsnemen in het restaurant tussen 18 en 21 uur.

Let op!  Zolang ons restaurant gesloten moet blijven i.v.m. corona is het mogelijk om een 3-gangen menu op de kamer te nuttigen en verwijzen wij u graag naar het arrangement “Diner op kousevoeten”.   Op elke kamer staat een leuk gedekt tafeltje voor u klaar!

Logies met ontbijt

Logeren in een van onze frisse kamers en ‘s ochtends een heerlijk ontbijt met streekproducten in de wintertuin. Doordeweeks tussen 7 en 10 uur. In het weekend tussen 8 en 11 uur!

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team