Beleef Twente
ARRANGEMENTEN
Logies
zonder ontbijt
Logies
met ontbijt
Half Pension
met elke avond 3 gangen a la carte

Arrangementen

Blijf lekker eten bij Droste's herberg en ervaar de luxe van eenvoudig genieten, ook wel langzaam leven genoemd. U kunt online heel makkelijk de volgende arrangementen inclusief maaltijd of tafelreservering  boeken. Wij vragen geen aanbetaling en u kunt kosteloos tot twee dagen voor aankomstdatum annuleren! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Half pension

Logies met ontbijt en een 3-gangen à la carte menu. Het ontbijt is elke ochtend in onze wintertuin, Doordeweeks van 7 tot 10 uur en op zaterdag en zondag tussen 8 en 11 uur. Voor het diner kunt u plaatsnemen in het restaurant tussen 18 en 21 uur.

Let op!  Zolang ons restaurant gesloten moet blijven i.v.m. corona is het mogelijk om een 3-gangen menu op de kamer te nuttigen en verwijzen wij u graag naar het arrangement “Diner op kousevoeten”.   Op elke kamer staat een leuk gedekt tafeltje voor u klaar!

Logies met ontbijt

Logeren in een van onze frisse kamers en ‘s ochtends een heerlijk ontbijt met streekproducten in de wintertuin. Doordeweeks tussen 7 en 10 uur. In het weekend tussen 8 en 11 uur!