"your countryside break!"

Drostes Twente
ARRANGEMENTEN
Table D'Hote
inclusief stamtafelmenu
Halfpension
inclusief dagmenu
Dineren en logeren
inclusief 3 gangen Bib Gourmand keuzemenu

Arrangementen inclusief maaltijd

Blijf lekker eten bij Droste's herberg en ervaar de luxe van eenvoudig genieten, ook wel langzaam leven genoemd. U kunt online heel makkelijk de volgende arrangementen inclusief maaltijd boeken. Wij vragen geen aanbetaling en u kunt kosteloos tot twee dagen voor aankomstdatum annuleren! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Half pension

Logies met ontbijt en een 3-gangen dagmenu. Het ontbijt is elke ochtend in onze wintertuin, Doordeweeks van 7 tot 10 uur en op zaterdag en zondag tussen 8 en 11 uur. Voor het diner kunt u plaatsnemen in het restaurant tussen 18 en 21 uur.

Dineren en logeren

Logies met ontbijt en 3-gangen Bib Gourmand keuzemenu. U kiest uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts. Onze kaart wisselt elke 2 maanden. U kunt plaatsnemen aan tafel tussen 18 en 21 uur.

Stamtafelmenu (zo-do)

Logies met ontbijt en ‘s avonds het stamtafelmenu.
Van zondag tot en met donderdag serveren wij aan onze grote stamtafel in het restaurant een dagelijks wisselend dagmenu bestaande uit een verse soep en een hoofdgerecht met koffie na. Ideaal voor de reiziger die veel onderweg is en niet elke avond een compleet 3-gangen menu wenst.

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

De wittebroodsweken zijn begonnen! Boek een kamer in de herberg met  € 25,- korting per nacht of een boerderijlodge met € 100,- korting per weekend. De wittebroodsweken duren tot 15 februari. De kortingen gelden alleen als je online boekt.