"your countryside break!"

Drostes Twente

DE (H)EERLIJKE HERBERG

Tip van
Harald

Ons kerstmenu

Wij zijn alle dagen open met de kerst. Je kunt gezellig komen eten maar ook blijven slapen. We hebben niet echt een vast kerstarrangement dus je kunt ook gewoon voor één nacht komen!

De Herberg is helemaal in kerstsferen. Na een lange wandeling is het heerlijk opwarmen bij een van onze haardvuren. Benieuwd naar ons kerstmenu? Onze chef Hans ter Huurne heeft deze met veel zorg samengesteld. Heeft u een (dieet)wens? Laat het ons weten.

>> Bekijk de kaart voor kerstavond

>> Bekijk de kaart voor 1e en 2e kerstdag

Het beste uit de buurt!

Bij Droste’s houden we van lekker eten zonder fratsen. Bij ons kun je daarom genieten van eerlijke gerechten. Herkenbaar en meestal met zoveel mogelijk producten rechtstreeks van de boeren uit de omgeving. De seizoenen bepalen wat de boeren kunnen aanbieden en dat is wat wij op tafel zetten.
In ons restaurant kun je kiezen uit 2 concepten. Je kunt bestellen van onze a la carte kaart of je neemt plaats aan de enorme eikenhouten stamtafel voor het dagelijks wisselende stamtafelmenu bestaande uit een verse soep met brood en een hoofdgerecht a € 19,50 (zondag tot en met donderdag, dus niet op vrijdag en zaterdag)

a la Carte, BIB Gourmand menu Lunchkaart

Bij onze gerechten schenken wij ook mooie biologische wijnen:

Wijnkaart

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers