Beleef Twente

DE (H)EERLIJKE HERBERG

Tip van
Harald

De stamtafel (op de kamer momenteel…)

In een wereld zonder corona hadden we je ontvangen aan onze stamtafel in het restaurant. Een grote houten tafel waar aan wordt geleefd, gegeten en gelachen. De eettafel is van oudsher het hart van elk huis, het centrum van ontmoeting.

Helaas is onze stamtafel momenteel niet in gebruik.. We verzorgen met veel liefde het diner op de kamer. Heel intiem, elke dag vers en verrassend lekker. Je maakt een keuze van onze à la carte kaart op de kamer en komt het ophalen bij de keuken (op je sokken..) Onze kamers zijn allen ingericht voor het diner.

 

Het beste uit de buurt!

Bij Droste’s houden we van lekker eten zonder fratsen. Bij ons kun je daarom genieten van eerlijke gerechten. Herkenbaar en meestal met zoveel mogelijk producten rechtstreeks van de boeren uit de omgeving van Tubbergen. De seizoenen bepalen wat de boeren kunnen aanbieden en dat is wat wij op tafel zetten in ons restaurant.

Momenteel kunt u van ons menu genieten op de hotelkamer. De kamers zijn ingericht voor ontbijt en diner, dit haal je gewoon op in de keuken (op je sokken…)

Voel je thuis in onze (h)eerlijke herberg.

Diner op de kamer

Bij onze gerechten schenken wij ook mooie biologische wijnen:

WijnkaartDiner op de hotelkamer

Lieve gasten,

De Herberg is geopend. Helaas mogen we je nog niet ontvangen in ons restaurant of bar. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen.

We serveren een ontbijtpakket,  á la carte diner en drankjes om mee te nemen naar de kamer.

Onze boerderijlodges in Twente zijn en blijven ook open. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team