Beleef Twente

Blijf logeren in een van onze 20 leuke kamers!

Overnachten in de herberg

In onze herberg beschikken we over 20 leuke frisse kamers van groot tot klein en in alle prijsklassen.

Loftkamer (small)

Kleine maar leuke kamer met alle comfort. Douche en toilet. Smal tweepersoonsbed van 140 cm! Ideaal voor 1 persoon maar ook zeker geschikt voor 2 personen voor een kort verblijf. Wij hebben 2 kamers van dit type. Deze kamers zijn op de eerste etage gelegen. Er is geen lift!

Loftkamer (medium)

Deze kamer is van gemiddelde afmeting en heeft een open douche en wastafel geïntegreerd in de kamer en een apart toilet. Er zijn 2 medium kamers op de eerste etage met zgn. lits jumeax en er zijn twee kamers van dit type op de tweede etage met een tweepersoonsbed. Er is geen lift aanwezig!

Loftkamer (large)

De grote loftkamers beschikken naast een douche en apart toilet ook over een bad. Bovendien hebben ze 2 wastafels. De 4 grote loftkamers zijn op de eerste etage gelegen. Ze hebben hetzelfde comfort, maar zijn toch ook weer allemaal verschillend qua indeling en inrichting. Er is geen lift aanwezig!

Patiokamer begane grond

Deze ruime kamers zijn gelegen in het patiogebouw en beschikken over een terras en een badkamer met een bad én inloopdouche. Dit kamertype is uitgerust met een ventilator. Huisdieren zijn hier welkom mits vooraf aangemeld.

Gemaakte reserveringen kunnen tot 48 uur voor aankomstdatum kosteloos worden geannuleerd.

Patiokamer 1e verdieping

Deze ruime en moderne kamers zijn gelegen in het patiogebouw op de eerste verdieping. Ze beschikken over een balkon en een badkamer met een bad én inloopdouche.. Dit kamertype is uitgerust met een airconditioning. Er is geen lift!

Gemaakte reserveringen kunnen tot 48 uur voor aankomstdatum kosteloos worden geannuleerd.