Beleef Twente

nieuws

Inspiratiewandeling in het Springendal

De inspiratiewandeling is volgeboekt! 

Jan Tienstra, levenscoach en een regelmatige gast van ons, wil je graag laten ervaren wat een wandeling met jou als mens doet. Daarom heeft hij op zaterdag 16 juni a.s. een wandeling uitgestippeld van ongeveer anderhalf uur door het mooie Springendal.  Het zou zo maar kunnen dat je tot nieuwe inzichten komt!

De we verzamelen om 10 uur bij de parkeerplaats van Staatsbosbeheer bij de brandtoren aan de Hooidijk, 7662 PB te Hezingen. 

Programma:

10.15 start wandeling

11.15 pauze en tijd voor jezelf

11.30 vervolg wandelen in stilte

12.00 einde met koffie/thee en korte presentatie De kracht van gedachten

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. De kosten zijn 10 euro per persoon

"na een wandeling voel ik mij energiek,  heb ik volop nieuwe ideeën en kom ik helemaal tot mijzelf. Er komen  mooie dingen op mijn pad en ik ben in staat om te doen waar ik blij van word. Bovendien heb ik ervaren dat ik op een andere manier met tegenslagen om kan gaan"

Meer over Jan op www.tienstracoaching.nl

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

De herberg ontvangt alweer enige tijd logiesgasten en vanaf 1 juni mag je ook weer dineren wanneer je geen hotelgast bent.

Vanwege het feit dat door de 1,5 meter policy de tafels veel verder uit elkaar moeten staan, we een maximum  aantal gasten mogen ontvangen en dat hotelgasten ook veelvuldig gebruik maken van het restaurant zijn de plekken voor niet-hotelgasten momenteel schaars.

Vandaar dat we voor het restaurant alleen telefonisch reserveringen aannemen en online boeken even niet mogelijk is! ( Tip: op zondag hebben we altijd weinig hotelgasten en dus meer plek voor niet-hotelgasten!)

Hotelgasten raden we aan om via onze site een kamer met half-pension te boeken (3 gangen a la carte) om zeker te zijn van een tafel in ons restaurant.

Alle goeds en tot gauw! 

Team Drostes Twente & Harald Droste