Beleef Twente

nieuws

Inspiratiewandeling in het Springendal

De inspiratiewandeling is volgeboekt! 

Jan Tienstra, levenscoach en een regelmatige gast van ons, wil je graag laten ervaren wat een wandeling met jou als mens doet. Daarom heeft hij op zaterdag 16 juni a.s. een wandeling uitgestippeld van ongeveer anderhalf uur door het mooie Springendal.  Het zou zo maar kunnen dat je tot nieuwe inzichten komt!

De we verzamelen om 10 uur bij de parkeerplaats van Staatsbosbeheer bij de brandtoren aan de Hooidijk, 7662 PB te Hezingen. 

Programma:

10.15 start wandeling

11.15 pauze en tijd voor jezelf

11.30 vervolg wandelen in stilte

12.00 einde met koffie/thee en korte presentatie De kracht van gedachten

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. De kosten zijn 10 euro per persoon

"na een wandeling voel ik mij energiek,  heb ik volop nieuwe ideeën en kom ik helemaal tot mijzelf. Er komen  mooie dingen op mijn pad en ik ben in staat om te doen waar ik blij van word. Bovendien heb ik ervaren dat ik op een andere manier met tegenslagen om kan gaan"

Meer over Jan op www.tienstracoaching.nl

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team