Beleef Twente

nieuws

Inspiratiewandeling in het Springendal

De inspiratiewandeling is volgeboekt! 

Jan Tienstra, levenscoach en een regelmatige gast van ons, wil je graag laten ervaren wat een wandeling met jou als mens doet. Daarom heeft hij op zaterdag 16 juni a.s. een wandeling uitgestippeld van ongeveer anderhalf uur door het mooie Springendal.  Het zou zo maar kunnen dat je tot nieuwe inzichten komt!

De we verzamelen om 10 uur bij de parkeerplaats van Staatsbosbeheer bij de brandtoren aan de Hooidijk, 7662 PB te Hezingen. 

Programma:

10.15 start wandeling

11.15 pauze en tijd voor jezelf

11.30 vervolg wandelen in stilte

12.00 einde met koffie/thee en korte presentatie De kracht van gedachten

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. De kosten zijn 10 euro per persoon

"na een wandeling voel ik mij energiek,  heb ik volop nieuwe ideeën en kom ik helemaal tot mijzelf. Er komen  mooie dingen op mijn pad en ik ben in staat om te doen waar ik blij van word. Bovendien heb ik ervaren dat ik op een andere manier met tegenslagen om kan gaan"

Meer over Jan op www.tienstracoaching.nl

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

Met ingang van direct zijn alle eet- en drinkgelegenheden gesloten voor publiek op last van de overheid. Helaas valt Drostes Twente hier ook voor een deel onder. 

Vanaf 16 maart is de Herberg (hotel) helaas gesloten voor de duur wat is voorgeschreven door onze overheid. 

Met ingang van zondag avond 29 maart zijn helaas ook onze boerderijlodges gesloten wegens een noodverordening in Twente. De einddatum van deze verordening verschilt per gemeente en deze geldt sowieso tot 28 april voor Twente.

Onze aangepaste annuleringsvoorwaarden i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus vindt u hier en wij zijn momenteel het best te bereiken  per mail op info@drostes.nl.  Alle goeds en tot gauw!

Team Drostes Twente & Harald Droste