Beleef Twente

nieuws

Inspiratiewandeling in het Springendal

De inspiratiewandeling is volgeboekt! 

Jan Tienstra, levenscoach en een regelmatige gast van ons, wil je graag laten ervaren wat een wandeling met jou als mens doet. Daarom heeft hij op zaterdag 16 juni a.s. een wandeling uitgestippeld van ongeveer anderhalf uur door het mooie Springendal.  Het zou zo maar kunnen dat je tot nieuwe inzichten komt!

De we verzamelen om 10 uur bij de parkeerplaats van Staatsbosbeheer bij de brandtoren aan de Hooidijk, 7662 PB te Hezingen. 

Programma:

10.15 start wandeling

11.15 pauze en tijd voor jezelf

11.30 vervolg wandelen in stilte

12.00 einde met koffie/thee en korte presentatie De kracht van gedachten

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. De kosten zijn 10 euro per persoon

"na een wandeling voel ik mij energiek,  heb ik volop nieuwe ideeën en kom ik helemaal tot mijzelf. Er komen  mooie dingen op mijn pad en ik ben in staat om te doen waar ik blij van word. Bovendien heb ik ervaren dat ik op een andere manier met tegenslagen om kan gaan"

Meer over Jan op www.tienstracoaching.nl

Lieve gasten,

Hotels in Nederland mogen vanaf 15 december alleen logies aanbieden volgens de nieuwe corona regels. We zijn gewoon open. We serveren een ontbijtpakket en maaltijden om af te halen. Dit kan worden genuttigd op de kamer. 

Onze boerderijlodges in Twente zijn en blijven ook open. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je. 

Maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg kan elke dag van de week via onze webshop hier op de homepage.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Hartelijke groet,  Harald Droste & team