Beleef Twente

Veelgestelde vragen

Vragen

Hoe is de lodge uitgerust?

Alle bedden zijn opgemaakt en er zijn voldoende badhanddoeken aanwezig. Er zijn hotelzeepjes en- shampoo. Er is voldoende toiletpapier. Er staat een Nespresso-apparaat met 40 cups en er is goede thee. De keuken is volledig uitgerust met Iittala spullen en er is peper, zout en olijfolie. Er is een vaatwasmachine en een heteluchtoven met magnetron. Er is een tv met DVD-functie en er is gratis WIFI. U krijgt een flesje goede wijn van ons, naar keuze rood of wit.

Wat is allemaal bij de prijs inbegrepen?

In principe alles behalve de verblijfsbelasting omdat deze afhankelijk is van het aantal personen en de verschillende tarieven die de verschillende gemeenten heffen. U krijgt dus geen verrassingen achteraf zoals schoonmaakkosten.
Bovendien berekenen wij geen reserveringskosten wanneer u reserveert via onze website. Wanneer u telefonisch of via de mail reserveert wordt 15 euro reserveringskosten in rekening gebracht.

Wat zijn de in- en uitcheck tijden?

Inchecken kan tussen 15.00 en 18.00 uur en de uitcheck is voor 10.00 uur (op zondag voor 11.00 uur).

Waar is het adres van de boerderijlodge locatie te vinden?

Wanneer u heeft geboekt kunt u alle gegevens van de boerderij vinden in de reserveringsbevestiging.

Kunnen wij met 5 personen overnachten in een lodge?

De meeste lodges zijn voor 4 personen, maar er kan overal een extra bed worden geplaatst. Vul dan 4 personen in bij de reservering en kies daarna voor de optie "extra bed".

Kunnen wij met 4 volwassenen overnachten in een lodge?

Er is voldoende ruimte voor 4 volwassenen. Er zijn echter geen aparte kamers of een afsluitbare badkamer en 2 personen zullen in de bedstede moeten slapen (200cm).

Wat is een Lazy Sunday?

Lazy Sunday betekent dat u op zondag tot 18:00 uur in uw boerderijlodge kunt verblijven. Normaal is de uitchecktijd op zondag 11:00 uur. De kosten voor de Lazy Sunday is € 25,00 per boerderijlodge.

Waaruit bestaat het boerenontbijt?

Het boerenontbijt bestaat uit verse producten uit de streek  zoals vers brood met zoet en hartig beleg, yoghurt, fruit etc.
Het boerenontbijt moet minimaal twee dagen vooraf geboekt worden. De kosten hiervan zijn € 11,00 per persoon per ochtend en voor kinderen tot 11 jaar € 5,00.

Kunnen er meerdere lodges tegelijk via de site geboekt worden?

Helaas is dit niet mogelijk. Het kan wel achter elkaar. 

Hebben de boerderijen nog een agrarische functie?

De meeste boerderijen zijn gestopt met de agrarische activiteiten. Waar voorheen de dieren verbleven zijn nu de lodges gecreëerd. Maar u zit op het platteland dus overal ziet u de koeien en paarden om u heen!

Op welke locaties zijn huisdieren toegestaan?

Dat mag bij Erve 't Vrielinck/ Hezingen en Hof Veltkuper/Mander. Maximaal 1 hond per lodge. Honden dienen aangelijnd te zijn op het erf. Voor huisdieren berekenen we € 12,50 per huisdier per nacht.

 

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Vanaf 28 april mogen onze gasten ook weer op het terras plaatsnemen tot 18 uur. Hier kan dan ‘s middags (tot 18 uur) ook gedineerd worden.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team