"your countryside break!"

Drostes Twente
Boerderijlodges
Hippe studio's in oude boerenstallen

Op de meest mooie plekken in Twente heeft Droste’s samen met de boer op zijn erf hippe vakantieverblijven gecreëerd!

Zoek en boek

Aankomst:

Verblijf:

Samenstelling gezelschapAfstand tot herberg: 18 KM

Erve Heerman, Beuningen (Overijssel) Lodge eerste etage (4p)

Deze bijzondere Twentse boerderijlodge ligt als een houten zeecontainer op de oude balken van de voormalige stal. De lodge heeft een tweepersoonsbed met daarnaast de bedstede voor 2 personen. Een open badkamer met glazen douchecabine, bubbelbad en infraroodsauna. Daarnaast natuurlijk de goed uitgeruste keuken en de zithoek. Op en rond het erf zijn voldoende mooie plekjes om buiten te zitten.

Boek een verblijf Meer informatie

Afstand tot herberg: 18 KM

Erve Heerman, Beuningen (Overijssel) Lodge begane grond (4 personen)

De lodge op de begane grond beschikt over een tweepersoonsbed met daarnaast de bedstede voor 2 kinderen. Er is een ruime badkamer met bubbelbad, inloop douche en infraroodsauna. Aan de voorkant de keuken en zithoek met grote schuifdeur naar het terras buiten

Boek een verblijf Meer informatie

Afstand tot herberg: 4 KM

Erve ‘t Vrielinck in Hezingen 4 personen

De 4 identieke lodges zijn gemaakt in de voormalige varkensstal. Elke lodge heeft een tweepersoonsbed met vrijstaand bad op de entresol. Beneden is de bedstede en de keuken met zithoek, evenals de wasgelegenheid met inloopdouche. Elke lodge heeft een terrasje.

Boek een verblijf Meer informatie

Afstand tot herberg: 7 KM

De Bolte – Boerderijkamer (2 personen, geen keuken)

Deze typisch Twentse boerderij is gelegen in Nutter, een buurtschap in het golvende landschap rond Ootmarsum. Hier zijn 2 identieke boerderijlodges gecreëerd en op de eerste verdieping bevindt zich de boerderijkamer. Deze 2 persoons lodge heeft geen keuken.

Klik op de button om te boeken. Als u 1 nacht wilt logeren in onze boerderijkamer verzoeken wij u contact op te nemen met onze receptie. Per telefoon op 0546 621264 of per mail via info@drostes.nl 

Boek een verblijf Meer informatie

Afstand tot herberg: 7 KM

De Bolte – Boerderijlodge (4 personen)

Deze typisch Twentse boerderij is gelegen in Nutter, een buurtschap in het golvende landschap rond Ootmarsum. Hier zijn 2 identieke boerderijlodges gecreëerd en op de eerste verdieping bevindt zich de boerderijkamer. Deze 4 persoons lodge heeft een keuken en bedstede. De lodge bestaat uit twee verdiepingen waarbij het tweepersoonsbed op de etage is samen met de badkamer. Beneden bevinden zich de keuken en de bedstede voor de kids

Boek een verblijf Meer informatie

Afstand tot herberg: 21 KM

Dubbelinks Havezathe – Boerderijlodge (4 pers.)

Deze mooie boerderij is onderdeel van landgoed Twickel vlakbij Delden in Twente. Op Dubbelinks Havezathe zijn in een oude veestal 4 identieke lodges naast elkaar gemaakt en op de kop bevindt zich de familielodge geschikt voor 8 personen. Het is een van de mooiste plekken op het landgoed en op wandelafstand van het kasteel en het pittoreske plaatsje Delden.

Boek een verblijf Meer informatie

Dubbelinks Havezathe – Familielodge (8 personen)

Deze boerderij is onderdeel van landgoed Twickel vlakbij Delden in Twente. Op Dubbelinks Havezathe bevindt zich de familielodge geschikt voor 8 personen. Het leuke aan deze locatie is dat er op deze boerderij nog kleine dieren aanwezig zijn, zoals kippen en geiten.

Boek een verblijf Meer informatie

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers